Jó, hát azt eddig is lehetett tudni, hogy a magyar bajnokik hivatalos nézőszáma köszönőviszonyban sincs azzal, ahányan valóban szurkolnak a vadonatúj stadionokban. Volt hogy egyesével számoltuk meg a drukkereket, és sehogy sem jött ki, amit a klubok jelentek. A kormányközeli médiagépezet is rendre belezavarodik a kozmetikázásba, most például az MTI Balmazújvárosból 1800 nézőt jelentett, a Nemzeti Sportban már 2206 jelent meg (a nem kerek számok mindig sokkal hitelesebbnek tűnnek), Mezőkövesden a távirati iroda szerint 2300-an voltak, a Sportban már 3643-an. (A Nemzeti Sport online közvetítéseiben a legelején megtippelik a nézőszámot, ami mindig jóval alacsonyabb a hivatalos adatnál. Viszont a nézőszám-statisztikában már a klubok adatait használják. Így lesz rögtön 1700-zal több néző. A feltornázott eredmény így is lesújtó, pláne ahhoz képest, hogy számos új stadion már készen van. Nem csoda, hogy így nehezen fog megdőlni a zalaegerszegi rekord, a 16,7 szék/néző a frissen avatott...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És 2018-ban lesz itt még 98%-os fidesz győzelem is akár.
quadrocopter
Hát ezen berosáltam a röhögéstől! Nagy Mesélőék beleszoptak a lóéba!

"De azért az tényleg egészen parádés, hogy a Magyar Idők már nem is pár száz embert ültet még fel a lelátóra, hanem rögtön 2500-at. Szerintük ennyien voltak az Újpest-Vasas meccsen, kb. az átlagnézőszám, jó lesz az. Pech, hogy a meccs az Újpest-szurkolók korábbi viselkedése miatt zárt kapus volt, nézők nélkül. "

Kis piti, "alternatív tény-szolgáltatók!"
human
@quadrocopter: Legközelebb az eredményt is előre megírják. A hívők meg majd ott állnak talpig zavarban, hogy akkor most a pártmédiának higyjenek vagy a saját szemüknek?
qxy
Orbán Orbán. A sport az amikor a jobbik győz. Tudod te azt hogy mi ennek a jelentése. Nem szégyelled magad még ebben is csaltok? Gam daram daram. Tudod mit jelent ez? Ez az amire már azt mondanád hogy ez, ez ( nagy levegő) ez ez már azért húúúúú bazzzeg ez vagyok én??? most fejre állok és leszarom magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.