Aztán, a közlemény szerint nem is túl nagy vargabetűvel jutott el a viceállamtitkár odáig, hogy számára az „egyházak” köre gyakorlatilag csak egy egészen speciális körre szűkül. Arra a szervezetre, „amely megtartja kereszténynek és magyarnak az embereket”. Ami még a meglehetősen soknemzetiségű, és történelmileg is soknemzetiségű Kárpát-medencére sem igaz. Így ez a kijelentés legfeljebb arra alkalmas, hogy a rendezvény nevét helyezze kicsit más dimenzióba. Jelezve, hogy a „Kárpát-medencei Nemzetpolitikai Szabadegyetem” valójában a teljes Kárpát-medence magyar egyházi befolyás alá helyezésének célzó bázispontként is értelmezhető. Különösen a határon túli egyházi szervezetekbe öntött, és a vallások egyikével sem közeli kapcsolatot tartók adójából is herdált, pénztömegek tükrében. De azért, hogy a migráncsozás, és az unió fikázása se maradjon ki, ott fityeg az MTI közleményébe, hogy „Európa kimondottan hibás abban, hogy az elmúlt években olyan légüres teret teremtett a keletről...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Megint a szuperjo cikk...:o))) Es persze a futyiszes csusztatas, es az otthoni tortenelmi egyhazak onkenyesen kinevezett csoportja (mert azt is ok dontottek el, hogy ki az a tortenelmi egyhaz, kit tamogatnak ok, nagyivben lesz@rva a hivoket...)
Megerettek ezek a szemforgato alkoroszteny tetvek, hogy ok keruljenek mielobb a tortenelem sullyesztojebe... Remelem, mar nem kell erre sokat varni...:o))
GeoCravker
@karma1: Azért gondolom sokkal inkább egy demagógia-bemutatónak. Mert az egyházak társadalmi szerepétől eljutni odáig, hogy mindenki le van tojva, aki nem Harrach-keresztény az azér nagy mutatvány
karma1
@GeoCravker: Haha, nekik sikerult...:o))))
quadrocopter
Lezsák Parazita Polgár mennyit tesz zsebre ebből a nulla dzsemboriból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.