A Boglári Szüreti Fesztivál idején a rendőrség kizárja a gépjárműveket Balatonboglár teljes parti központjából. Terrorvédelmi okokra hivatkozva egy huszonhat hektáros területet lefedő húsz utcába csak az engedéllyel rendelkező lakók hajthatnak be, de ők is csak az ingatlanjukon tárolhatják kocsijaikat – írja a balatontipp.hu a város honlapján olvasható közleményre hivatkozva.

A Balatonboglár Város Önkormányzata által jegyzett dokumentum szerint

a BB Boglári Szüreti Fesztivál rendezvény forgalmi rendjét a Rendőrség közlekedési, közbiztonsági és terror elleni védelmi okokból a korábbiakban megszokottakhoz képest megváltoztatta.

Az idei évben behajtási engedélyt kell kérniük azoknak a tulajdonosoknak, akiknek az ingatlana a felsorolt utcákban helyezkedik el: Vasas utca – Strand sétány – Hunyadi utca – Vasas utcáig tartó szakasza – Kisfaludy utca – Balaton utca – Napsugár utca – Kikötő sétány – Aranyhíd utca – Kikötő utca – Széchenyi utca – Bartók Béla utca – Liszt Ferenc utca – Kazinczy utca – Alkotmány utca – Tinódi utca – Platán sor – Parti sétány – Kupa vezér utca – Báthory István utca – Matróz köz – Szentmihályi utca – Kodály Z. utca a Matróz közig tartó szakasza

olvasható a balatontipp.hu által kiszúrt közleményben.

címlapkép: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Gyakorolnak a fiúk őszre!!! Ki a tököm robbantgatna itt ,ebben a jelentéktelen országban...ez csak lábjegyzet lenne a külföldi lapokban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
Jár a szátok, de kuss lenne ha akár egy magyar agyament, a gázra taposna a tömegben.
nem tibi
Tenorveszély van ? elvileg van kockázat ? miközben azt mondják itt nincs vagy kevés .
De közben minden tömegrendezvényt megrendeznek ami tervbe van véve .
nedves esemény
f1 -es autókövető (verseny ?)
bb szittyós vesztivál
szigeti fiatalok szeszfesztiválja
augusztus 20.-i ünnepi tűzijáték 175 millióért :-(
bakegya
Féltik cili cicát és az orsos pincsi kutyáját a Tónit!-itt pancsolnak tavasztól őszig a sátortábor mögötti parti lakó negyedben.
justhpeter
A terrorvédelem ellen a leghatásosabb fegyver a háziorvos által felírt nyugtató. Ha a boglári polgármester fosik, arra is van hathatós receptje a házidokijának.
Pálinkás Pál
@Donáld Tramp: ..gyanítom a szigeten többen lesznek..a vizes VB-n többen voltak,mégis mehettél autóval,ilyenkor mi a helyzet naranagy,??
Donáld Tramp
@Pálinkás Pál: Semmi, bármikor eltévesztheti walaki a pedálokat, főleg egy borfesztiválon... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.