Hornyák Tibor, a kormány szegény sorsú gyerekeket táboroztató alapítványának vezetője napi 110 ezerért bérel úszómedencés luxusvillát a tábor vezetőjének, Hornyák Tibornak.

A Balaton-part egyik legdrágább szállását bérli magának saját alapítványán keresztül a zánkai gyerektábort irányító alapítvány főtitkára: 4 hónapra 14 millióért – nyomozta ki a 24.hu

Az alapítvány főtitkári posztját annak 2016-os megalapítása óta Hornyák Tibor tölti be, aki egyidejűleg az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatója, amivel több milliárdos vagyon felett rendelkezik. A budapesti lakhelyű főtitkár az egész nyarat Zánkán tölti, a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérli magának, innen jár be minden nap a zánkai gyerektábor területén lévő irodájába.

LUXURY ART VILLA | 4-bedroom Luxury Villa with Swimming Pool

ART VILLA is a tastefully decorated luxury villa located in the heart of the pretty Balaton Uplands area. Its private swimming pool and garden is ideal for family holidays, up to 9 persons.

 

A 24.hu megtalálta azt a monoszlói luxusvillát, amit Hornyák az általa vezetett cégeken keresztül bérel magának napi 110 ezer forintért. A HipHomesHungary.com nevű, magyar luxusszálláshelyeket listázó oldalon hirdetett négy hálószobás, több mint 2000 négyzetméteres alapterületű luxusvillához étkezőterasz és úszómedence is tartozik, az oldal foglalási naptára szerint egész nyárra kibérelték. A lap értesüléseit a helyiek is megerősítették: a falu főutcáján lévő villában a zánkai tábor főnöke lakik.

Kis pénz, kis nyaralás – másoknak

Az Erzsébet-táborokat a rászoruló, többnyire hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatására hozta létre a kormány, az utóbbi időben tévében-rádióban-interneten erőteljesen hirdetett reklámjaik szerint 26 ezer olyan gyerek juthatna el általuk a Balatonhoz nyaralni, akiknek amúgy reménye sem volna ilyesmire.

Ennek az áldozatos célnak köszönhetően nemrég a táboroztatást intéző cég, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyerekekért Alapítvány (EKGYA) ingyen kapta meg a 17 milliárd forint értékű egykori zánkai úttörőtábort, amely mellé később még egy 15 milliárd forintos pályázati összeg is leesett: a táboroztatásra szánt összegre az alapítvány által kiírt közbeszerzést egyedüli indulóként saját cége, az Erzsébet Táborok Kft. nyerte el.

Hornyák előéletéről és kapcsolatairól további érdekes részletek a 24.hu cikkében.

Fotó és címlapkép: HipHomesHungary.com

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na,most ért el a hányinger!!!
Meddig lehet még ilyeneket csinálni ebben az országban???
UNDORÍTÓ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: tegnap 19:30-at javítanám: Orbán = Torgyán
nezelodo
Hornyák Nagyméltóságú Igazgató Úr állítólag, lévén pár kiló vaj a füle mögött, és ebben a melegben nem a legjobb összeállítás, kiköltözött a saját összekuporgatott minimálbéréből bérelt kégliből. Valami mégis hibádzott a tiszta kezénél, és a saját zsebből való fizetésnél?
Lepényleső
Erzsébet táborok tábornoka,csak nem szorul egy sötét zugba?
quadrocopter
Büdös parazita mocskos patkány! A dögkút se fogadná be!
nezelodo
Van aki szerint ez csak kamu bérlés volt, érdekes lenne tudni, ki a bérbeadó. Lehet, hogy ez már a fejlettebb módja az alkotmányos visszaosztásnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.