Hornyák Tibor, a kormány szegény sorsú gyerekeket táboroztató alapítványának vezetője napi 110 ezerért bérel úszómedencés luxusvillát a tábor vezetőjének, Hornyák Tibornak.

A Balaton-part egyik legdrágább szállását bérli magának saját alapítványán keresztül a zánkai gyerektábort irányító alapítvány főtitkára: 4 hónapra 14 millióért – nyomozta ki a 24.hu

Az alapítvány főtitkári posztját annak 2016-os megalapítása óta Hornyák Tibor tölti be, aki egyidejűleg az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatója, amivel több milliárdos vagyon felett rendelkezik. A budapesti lakhelyű főtitkár az egész nyarat Zánkán tölti, a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérli magának, innen jár be minden nap a zánkai gyerektábor területén lévő irodájába.

LUXURY ART VILLA | 4-bedroom Luxury Villa with Swimming Pool

ART VILLA is a tastefully decorated luxury villa located in the heart of the pretty Balaton Uplands area. Its private swimming pool and garden is ideal for family holidays, up to 9 persons.

 

A 24.hu megtalálta azt a monoszlói luxusvillát, amit Hornyák az általa vezetett cégeken keresztül bérel magának napi 110 ezer forintért. A HipHomesHungary.com nevű, magyar luxusszálláshelyeket listázó oldalon hirdetett négy hálószobás, több mint 2000 négyzetméteres alapterületű luxusvillához étkezőterasz és úszómedence is tartozik, az oldal foglalási naptára szerint egész nyárra kibérelték. A lap értesüléseit a helyiek is megerősítették: a falu főutcáján lévő villában a zánkai tábor főnöke lakik.

Kis pénz, kis nyaralás – másoknak

Az Erzsébet-táborokat a rászoruló, többnyire hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatására hozta létre a kormány, az utóbbi időben tévében-rádióban-interneten erőteljesen hirdetett reklámjaik szerint 26 ezer olyan gyerek juthatna el általuk a Balatonhoz nyaralni, akiknek amúgy reménye sem volna ilyesmire.

Ennek az áldozatos célnak köszönhetően nemrég a táboroztatást intéző cég, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyerekekért Alapítvány (EKGYA) ingyen kapta meg a 17 milliárd forint értékű egykori zánkai úttörőtábort, amely mellé később még egy 15 milliárd forintos pályázati összeg is leesett: a táboroztatásra szánt összegre az alapítvány által kiírt közbeszerzést egyedüli indulóként saját cége, az Erzsébet Táborok Kft. nyerte el.

Hornyák előéletéről és kapcsolatairól további érdekes részletek a 24.hu cikkében.

Fotó és címlapkép: HipHomesHungary.com

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na,most ért el a hányinger!!!
Meddig lehet még ilyeneket csinálni ebben az országban???
UNDORÍTÓ!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Na,most ért el a hányinger!!!
Meddig lehet még ilyeneket csinálni ebben az országban???
UNDORÍTÓ!!!
magyarbakancs
Minden nagy lékű államférfi,adományozó,miniszterelnök jó körülmények között él.
Még kis hazánkban nem láttam olyat mint a volt Perui államelnök ki a rezidenciájába hajléktalanokat költöztetett.
nezelodo
Istenem, ez a szegényeket istápoló társaság milyen puritán! Nyilván minden garast a fogukhoz vernek, hogy a gyerekeknek, akikért ezt a banzájt fenntartják, több jusson! Vajon mi lenne, ha ezek a kifakult vörös dakoták nem lennének ilyen mértéktartóak?
Fradigege
Hornyák elvtárs jó vágósúlyban van.
Úgy tudom, határontúli gyerekeket táboroztatnak ott Zánkán, ebből látszik, hogy a "nagy nemzeti összetartozás" mekkora üzlet. Határontúliak szavazzatok a zsírmoréra, elviszi a gyerekeket nyaraltatni, ők pedig lefölözik a lóvét. Bazmeg! Ezért akasztás járna Mátyás király alatt!
desiro
ezek nem táborok, hanem lágerek fideSS módra...
quadrocopter
Minden eszközt pofátlanul felhasználnak a saját luxusuk biztosítására, legyen az gyerektábor, vagy csórókat ellátó "szervezet"!
Mocskos, koszos patkányok!
justhpeter
Ismételten bebizonyosodott, hogy a fideSS egy közönséges féreggyűjtemény.
human
Ha etikusan magas fizetéséből telik rá, mert egész évben erre spórolt akkor nincs ezzel baj. Miért ne tehetné. Csak sajnos ritka az ilyen és egyből kételkedik az ember.
nezelodo
@Horizont: Lám még a durbincs is a serpenyőben lapít. Remélem hamarosan alágyújtanak ennek a társaságnak.
Hellcat
Na ez a "látszat" is eddig tartott...fideszes termék...
bakegya
"Az értetlenség dühöt szül..." bennem is naponta!-Szepezden lelövik a strand közepén a kiskorú RÖFIT,aztán elmegy mellettem a MÉSZÁROS ÉS LESZÓLJA A KEDVENC KIKÖTŐM,MEG SE VESZI,MAJD AKKOR HA RENDESEN KI LESZ ÉPÍTVE,MINT A FÜREDI-azt már megvette,aztán másnap hallom ,ZÁNKÁT ÁLLÍTÓLAG A TOMPIKÁNAK AJÁNDÉKOZZÁK-milyen alapon.Továbbá egy másik faluban mellém kötik ki a gernyó szász vfitorláshajóját,alig tudok kimenekülni a révfülöpi kemping ellőtti mindennapos torlódásból,aztán látom ám hogy a dabasi polgárok milyen jól elterpesztették magukat a frissen EU PÉNZBŐL FELÚJJÍTOTT-GYERMEKTÁBORBAN-GYEREK MEG SEHOL-VAGY ALIG,FITYISS POTENTÁTOKNAK SZÜLINAPI BULI ANNÁL TÖBB.,Most meg ez a szegény gyerek mentő a Kárpát medencében,hornyák tibi FULLADOZIK A LUXUSBAN!!!
KEZDEK MEGYŐZŐDNI A FELŐL TÉNYLEG RENDSZERT VÁLTOTT EZ A DÜHÖS ORSOS ORBÁN.MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT-
peterkelemen
Mindaddig ez lesz amíg a nép meg nem elégeli és nekik nem megy. Addig csak napi szinten írogathatja a média, hogy éppen mire herdálják el a magyar adófizetők pénzét.
1magyar
Szégyen a fideszre ilyen ember! Szegény gyerekektől veszi el a milliókat a luxusára?
CsipkeRózsa
Nincs olyan terület, amit ne a saját céljaikra használnák fel, képesek ekkora luxust kialakítani a gyerekektől ellopott pénzekből!
Az, hogy ingyen megkapnak egy óriási értékű alapítványi vagyont, kapnak még ráadásként, költőpénzre milliárdokat, bérelnek egy luxusvillát, gondolom, a berendezés is fényűző az alapítvány pénzéből. Talán még a napi étkezés is belefér, ingyen ehet, ihat.

Miért nem az itthoni rászoruló gyerekek nyaralnak Zánkán, és miért nem csak kizárólag a gyerekekre költhetnek az alapítványból?
Eladott Ország
@Clavigo: vanholnap.hu/250-ft-os-oraberert-dolgoztatnak-balatoni-ettermek-2/
250 Ft-os órabérért dolgoztatnak a balatoni éttermek!!! Azért, hogy ilyen parazita fideszes szarházi zsírdisznók éljék világukat. Hányinger!
human
@Horizont: Nem olvastam el a cikket. Most elolvastam és a jó édes ... anyját az igazgató úrnak.
Megteheti, hisz nem civil szervezet, mert a kormány pénzeli az egészet. Hogy rohadna rá a luxusvilla.
hetöndöe
Közben a qrmánymédiákban csak azt szajkózzák,hogy szegény gyerekeket üdültetnek,erről egy szó nem fog esni.
human
@durbincs: Huhhh. A kánikula feléd is tombol, látom :)
human
@Horizont: Lázár Jankó is egyből perkálta a milliókat miután kiderültek a luxusútja amiről még mindig nem tudjuk, hogy kivel osztotta meg az éjszakákat.
wagabund
ma láttam a Kisgazdák elnökhelyettesét a tévében...

aszonta, ha a jobbikkal karöltve leváltják a kormányt, akkor ezeket elszámoltatják..és röhögés nélkül mondta azt is, hogy 2018 ban..
human
@wagabund: Kisgazdák :( Semmi közük nem volt a gazdasághoz. A vezérük egy gazdálkodástól idegen beképzelt ügyvéd volt. Ebből már tudni lehetett, hogy mindent csinálnak majd, csak nem a magyar gazdákért fognak dolgozni. Nem nagyon politizáltam akkor még, de Orbánt úgy utáltam, mint most Lázárt és hasonlókat. A jellemükből lehetett tudni, hogy sunyi alakok.
F_Viktor
@human: Irod:
"Megteheti, hisz nem civil szervezet, mert a kormány pénzeli az egészet. "

Helyesbitenek, a kormanyon keresztul te es a tobbi magyar adofizeto penzeli ennek a genynek (is) a luxus eletet.
JAJMÁR
Megteheti? Meg hát! Itt, ebben az országban csakazafontos, hogy a Botka- nem írt részletes, időrendbe szedett, nyilvános programot, hogy mit mikor és minek csinál, ha véletlenül nyer- ! Pfuj Botka!
wagabund
@human: majd most megmutatják a jobbikkal karöltve.

Azt is mondta az alelnök, ha bejegyzi őket a bíróság, mint párt, akkor a fidesznek annyi...

nos a fidesznél elkezdték rágni a körmük...
Captain Blood
B+ majd 4milláért nyaral a család!!!
Magyarország én így szeretlek!!!
wagabund
@Horizont: ha minden jól megy, akkor csütörtökön bejegyzik őket. és akkor resszkessetek...őőő...kik is? na azt majd meglátjuk(vagy nem)

mindenesetre ők összefognak a jobbikkal...lehet készülni, buli lesz.
Eladott Ország
nepszava.hu/cikk/1125031-onmagatol-nyert-palyazatot-l-simon-volt-kabinetfonoke
Önmagától nyert pályázatot L. Simon volt kabinetfőnöke, a vágósúlyban lévő Hornyák Tibor.
Összefújja a szél a szemetet.
feco fero
Amilyen a gazda olyan a kutyája
Remélem eljön az az idő amikor valaki kinyitja majd a pofáját a csapatukból és lesz aki meghallja
human
@human: tegnap 19:30-at javítanám: Orbán = Torgyán
nezelodo
Hornyák Nagyméltóságú Igazgató Úr állítólag, lévén pár kiló vaj a füle mögött, és ebben a melegben nem a legjobb összeállítás, kiköltözött a saját összekuporgatott minimálbéréből bérelt kégliből. Valami mégis hibádzott a tiszta kezénél, és a saját zsebből való fizetésnél?
Lepényleső
Erzsébet táborok tábornoka,csak nem szorul egy sötét zugba?
quadrocopter
Büdös parazita mocskos patkány! A dögkút se fogadná be!
nezelodo
Van aki szerint ez csak kamu bérlés volt, érdekes lenne tudni, ki a bérbeadó. Lehet, hogy ez már a fejlettebb módja az alkotmányos visszaosztásnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.