És különben is csak 35 napra bérelte, nem egész nyárra. Kedvezményes áron!

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány visszautasítja, hogy főtitkára, Hornyák Tibor a szervezet költségén bérelne monoszlói luxusnyaralót.

A szervezet az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a 24.hu hírportál értesülésére reagált, mely szerint Hornyák Tibor egész nyáron egy napi 110 ezer forintért bérelhető monoszlói nyaralóban lakik, és onnan jár be dolgozni az alapítvány tulajdonában álló zánkai gyermektáborba.

A rászoruló gyerekek üdültetését szervező alapítvány közleményében kiemelte: a szervezet sem a főtitkár, sem más munkavállalója részére nem bérelt vagy bérel ingatlant sem a Balaton közelében, sem máshol, az ezzel ellentétes híreknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Az alapítvány továbbá "semmiféle bérleti díjat nem finanszíroz monoszlói ingatlannal kapcsolatban" – írták.

A zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-tábort tulajdonló, budapesti székhelyű alapítvány közölte: valamennyi munkatársa részt vesz a zánkai és a fonyódligeti helyszínekhez köthető feladatok ellátásában, és az alapítvány főtitkárának munkája is megköveteli a táborokban a személyes jelenlétet, a budapesti munkája mellett.

A közlemény szerint nem igaz, hogy az érintett monoszlói nyaralóban a főtitkár nyár eleje óta lakik. Idézték Hornyák Tibort, aki azt közölte: az ingatlant 35 napra, saját költségén, kedvezményes áron bérelte ki a családja számára. "Így az idő alatt, amíg a feleségem és gyermekeim pihentek, én a zánkai és fonyódligeti táborokban is el tudtam végezni feladataimat" – tette hozzá.

A főtitkár személyiségi jogai megsértése miatt pert akar indítani,  az alapítvány szerint pedig a sajtóban megjelent hírek a szervezet jó hírnévhez fűződő jogát sértik, mert azt sugalmazzák, hogy egy ingatlant négy hónapon keresztül rendkívül magas áron bérelték.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Húha!! De gyorsan reagáltak!!! Úgy látszik itt tényleg "bűzlik" valami!!!
"A főtitkár személyiségi jogai megsértése miatt pert akar indítani"
Azért erre kiváncsi leszek!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
aki tisztességes munkával keresi neg a rávalót,nem költ ennyir bérletre,hanem bemegy szépen a munkavégzés helyére,merthogy a táborvezetőnek ott a helye
lampa laz
Magyarországon 7,5 éve már, h a dolgozó kisemberek üres zsebbel, széttaposott lábakon állnak...
nemkati
Ja, saját zsebből. Én meg a 2-es villamos vagyok.
egyvandor
A saját pénzből való kifizetés is elég fura azok esetében akik kiadásaikat valami módon mindig be tudják vasalni, vagy a közpénz, vagy az emberi hiszékenység terhére.
Ludmilla
arra is kíváncsi lennék,kinek a házikójában töltötte ideját a cukipofi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.