„A Fidesz undorító gyűlöletkampányaival a közpénz ellopásáról próbálja elterelni a figyelmet” – fogalmaznak egy brit írásban, hozzátéve: amíg ezzel senki sem foglalkozik, addig a magyar demokrácia folyamatosan épül le.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Aki nem tudja, nemsokára SAJÁT BŐRÉN ÉRZÉKELI színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül, hogy egy BETEG HATALOM, ÉS PÉNZÉHES ELME kerítette HATALMÁBA az országot!!
.
A szakértők szerint NAGY BAJBAN VAN AZ ORSZÁG szinte minden szinten, különösen az évtizedek óta kiharcolt DEMOKRÁCIA VONATKOZÁSÁBAN!
-
Egy két FIGYELMEZTETŐ MEGÁLLAPÍTÁS:
.
Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
.
Kolláth György: az alaptörvényre úgy kell tekinteni, hogy nem létezik
zarojel.hu/kollath-gyorgy-alaptorveny-nem-letezik/
.
Ez a rakás szerencsétlenség SEMMIBE VESZI, LEJÁRATJA a miniszterelnöki intézményt, DISZNÓÓLLÁ alacsonyítva a hiszékenyek miatt az EGÉSZ ORSZÁGOT!
.
Ugyan már késő, de ÉBRESZTŐ MAGYAROK!
Nessy
Pártunk és kormányunk nem ok nélkül "vásárol" levélszavazatokat a határokon túlról. Azoknak fogalmuk nincs mi történik az "anyaországban", nem is igazán érdekli őket! Egy kis pénz, egy kis szívhez szóló kampány szöveg, és még a szomszédasszony macskája is küld szavazólapot, beikszelve a Fideszt!
Klubtag
Jól bevált posztkommunista közigazgatási "ügyintézés"...fidesz kiadásban...
Klubtag
Nem ide szántam, de sajnos ide is passzol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.