A Rómer Flóris – Margit – Apostol utcák csomópontját átépítik augusztus 15-től kezdve, a 91-es járatcsalád módosított útvonalon fog közlekedni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint augusztus 15-től várhatóan a hónap végéig a II. kerületi Apostol utca–Rómer Flóris utca–Margit utca csomópont átépítése miatt módosított útirányon közlekednek majd a 91-es, 191-es és 291-es buszok.

Az építkezés ideje alatt a területet a közúti forgalom elől lezárják. A Margit körútról felfelé az Ankara utca (szerpentin) –Rómer Flóris utca útvonalon lehet haladni, a Margit utcába kizárólag a célforgalom hajthat be. A szeptemberig tartó gázvezeték-építés miatti forgalmi változás továbbra is érvényben marad, arról itt olvashatnak bővebben.

A munkák ideje alatt a 91-es és a 291-es autóbusz a Széll Kálmán tér M, illetve Zugliget, Libegő felé a Margit utca–Rómer Flóris utca módosított útvonalon halad. Az autóbuszok ideiglenesen az Apostol utcánál a Rómer Flóris utcában, az eredeti megállóval párhuzamosan, valamint a Zivatar utcánál Rómer Flóris utcában, az eredeti megállótól körülbelül 55 méterrel előrébb állnak meg.

A munkák ideje alatt a 191-es autóbusz a Sarolta utca felé a Margit utca–Rómer Flóris utca–Szemlőhegy utca–Bolyai utca–Apostol utca módosított útvonalon halad. Az autóbuszok ideiglenesen az Apostol utcánál a Rómer Flóris utcában, az eredeti megállóval párhuzamosan; a Zivatar utcánál a Rómer Flóris utcában, az eredeti megállótól körülbelül 55 méterrel előrébb; valamint a 91-es és a 291-es autóbusz Szemlőhegy utca megállóhelyén állnak meg – olvasható a BKK közleményében.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.