170-nel, dupla záróvonalat átlépve, buszsávba átkacsázva "közlekedett" egy Mercedes terepjárós nemrég Budapesten, az esetről felvétel is készült.

A hvg.hu cikke szerint legalább 170-nel "közlekedett" nemrég egy fekete Mercedes terepjáróval egy férfi Budapesten a Soroksári úton, és különösebben sem a dupla záróvonal, a buszsáv és a többi autós sem zavarta őt. 

A Youtube-ra felkerült videó leírásában megadták egy nevet és egy rendszámot is, egyelőre nem tudni, hogy a videón hallható férfiről van-e szó.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
nem látta a táblát ? -- hát ki tud ilyen sebességnél olvasni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bakcsubakka: Lopj pár százezre és elvisznek. Lopj pár milliárdot és megúszod. Hajts 50 helyett 70-el és megbüntetnek. Hajts 50 helyett 170-el és megúszod. Nem mondom, hogy nem volt régen is ilyen, de már olyan mértéket öltött, hogy a szemünk előtt zajlik és még csak nem is zavartatják magukat.
papa.49
@human: De a Lajost vegzálják a rosszabbik plakátjai miatt !!!
human
@papa.49: Ezért is lépte meg Lajos, hogy előveszi a fidesz plakátügyét. Ugyanis, ha az nem ügy az ügyészség szerint, akkor Lajos most is mint anno, támogathatja a jobbik kampányát plakáthellyel.
Pálinkás Pál
@human: Azért aki ért kicsit hozzá,az feltesz a netre bármit úgy hogy ne lehessen kideríteni ki posztolta!!!
human
@Pálinkás Pál: Berkiből nem nézem ki ezt a szintet. De nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a rendőrség meg sem próbált utána járni a dolognak, pedig technikailag meg van rá a lehetősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.