Nagy szerencséje van a Fidesznek, hogy nem sikerült megállítania Brüsszelt, hisz a 2014-2020-as uniós ciklusban, a támogatás összege 618 milliárd 445 millió forint. Nagy szerencséje van a Fidesznek, hogy nem sikerült megállítania Brüsszelt, hisz a 2014-2020-as uniós ciklusban, a támogatás összege 618 milliárd 445 millió forint. Ezt az összeget használhatja fel fejlesztésre a kormányzat, de a pénzt csak a számlák bemutatása után utalja át az unió az egyes tételeket. A Fidesz hatalmas ütemben tapsolja el a pénzt, hogy minél több mindent adhassanak át választás előtt, de számlákat eddig nem igazán sikerült még elküldenie Brüsszelbe. Ebből adódóan jelentős hiány lépett fel az uniós programok egy részénél. A kormány viszont úgy döntött, hogy 700 milliárdos mozgásteret biztosít magának. A Miniszterelnökség az MTI érdeklődésére közölte, az eredeti támogatási előirányzat 618 milliárd 445 millió forint volt, a túllépés engedélyezésére pedig azért van szükség, mert “Magyarország...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Szóval gyorsan ki kell venni annyi pénzt, amennyit csak tudnak, mert jövőre nem biztos, hogy hatalmon tudnak maradni." Szerzetesek állok, ha ez így lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Szóval gyorsan ki kell venni annyi pénzt, amennyit csak tudnak, mert jövőre nem biztos, hogy hatalmon tudnak maradni." Szerzetesek állok, ha ez így lesz!
Pálinkafőző Rézüst
@quadrocopter: a dolgok jelenlegi állása szerint maradnak a neobolsik...:((((((((
papa.49
Annak is a nép issza meg a levét, ha nem kergetjük el a ,,VÉRSZÍVÓINKAT,, a halálfaszára !!!
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst: ..de legalább a 2/3-ot ki kell csavarni a mocskos kezeikbő!l
..mi minden mocskosságra használhatják még fel?
..egy "Orbáni Pragmatica Sanctio" bevezetése 2/3-al elég is lenne nekik! :--((
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: király lesz a cigóból meglásd...:((
colibri
Minden bajunk eredője a 2010-es 2/3! Ott lett minden elcseszve a választópolgárok által. Azóta csak lapátolunk rá és szívunk, mint a torkos borz.
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst...csak nem "I.Orbán Viktória",..acskón kell rúgni,és akkor
nem a fehérvári csehóban,hanem a "Rádió gyermekkórusában" énekelhet,
jogarral és országalmával almával a dolgos kezeiben!! :--))
namihami
@Pálinkafőző Rézüst: Király? Isten--a rendszerhű egyházi vezetők már készítik az általuk gyakorolt földi hatalmat. Már mindenbe belepofáznak és a Szent Inkvizíció is a látóhatár szélén készül a bevetésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.