A zárójel írt arról, hogy ma szerdán vonul be a börtönbe, Tátrai Miklós, az Magyar Nemzeti Vagyonügynökség egykori vezetője, az azóta elhíresült sukorói telekcsere ügylet egyik fővádlottja. Június 8-án a Kúria megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla II. fokú, a vádlottakat felmentő ítéletét, és kimondta bűnösségüket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék Szakasits unoka legnagyobb dicsőségére! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@papa.49: 19.53
A DK, az MSZP tett feljelentést? Annakidején is Schiffer az LMP nevében tette meg a feljelentést, felesleges őt személyében ezért szekálni.
Az LMP és Schiffer még most is szorosan összetartozik és ez így is van jól szerintem!
Tehát melyik másik ellenzéki párt tett bármit is Farkas milliárdos lenyúlása ellen szerinted?
Vagy ezért csak az LMP-t és Schiffert kell (feleslegesen) számon kérni?
papa.49
@Béla333: Tudtam,hogy te erre ugrasz mint a ,,nikkelbolha,, csak nem személyesen te vagy az ügyvéd nemúr ???
De ez semmin nem változtat elbaszott az állam rengeteg pénzt a balfasz feljelentő, balfasz feljelentésére, és majd még a kártérítésre is kell jó bőven a bugyellárisba nyúlni !!!
Tudod addig míg a nevezett jabranc az általa okozott pénzügyi kárt meg nem téríti a számomra egy szarember !!!
Kímélj meg a válasuodtól MERT EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKEL A MENTEGETŐZÉSED !!!
Béla333
@papa.49: 20.18
Rosszul gondolod, hogy én neked mentegetőzni akarok!
Ha az a gondod, hogy egy bűnügy gyanúja esetén a faljelentőt kell elkapni, mert végül a bíróság elítéli az illetőt, akkor az a te degenerált demokrácia felfogásodat mutatja csak!
Szerintem meg azok a szar emberek, akik mindkét oldalon a választókat meglopva, az adóforintjainkat ellopva szedték meg magukat az elmúlt 27 évben, nem az, aki ez ellen bármit is tett! A te és a hozzád hasonló ilyen felfogás hozza azt magával, hogy képesek vagyunk az egyik tolvaj helyett a másikat megválasztani, csak azért, mert úgy gondoljuk, hogy igaz, hogy korábban ugyanúgy loptt, de hátha mostmár jól lakott, hátha már nem fog újra lopni!
papa.49
@Béla333: Nem érted, vagy NEM AKAROD MEGÉRTENI valaki tett egy feljelentést ami nem bizonyult igaznak az állam egy évtizede költi az eljárásokra a pénzt !!!
Idáig megtudod érteni???
Remélem !!!
Folytatom, én nem arról beszéltem hogy más mit csinált, én csupán annyit mondtam AKI EZT A FASZ FELJELENTÉST TETTE FIZESSE KI AZ ÁLTALA AZ ÁLLAMNAK OKOZOTT PÉNZÜGYI KÁRT, miért mert hazudott, hamisan állított olyat ami meg se történt!!!
Eddig tiszta, ha igen vond le magad a végkövetkeztetést !!!
Engem mag hagyjál békén !!!
Béla333
@papa.49: 20.33
Te meg odáig meg tudod érteni, hogy ha valaki egy bűncselekmény gyanúja esetén feljelentést tesz, akkor azért nem tehetsz szemrehányást, nem okolhatod azzal, hogy a nyomozás, az igazságszolgáltatás folyamata pénzbe kerül és még azért sem tehetsz szemrehányást, hogy milyen ítélet születik!
Milyen országban létezik az általad szorgalmazott gyakorlat, miszerint fizessen az, aki megtesz egy feljelentést, az illetőt még el is ítélik és ennek ellenére fizesse ki a nyomozás, a bíróság költségeit?
Ilyen őrültség sehol nincs, csak a te fejedben!
papa.49
@Béla333: De hazudott ezt értsd meg végre, NEM VOLT BŰNCSELEKMÉNY ÉRTED, egyszerűen csőbe akarták húzni a Gyurcsányt, de még engem ez se érdekelne, ami érdekel hogy kidobtunk az ablakon száz milliókat egy szerencsétlen balfasz ugatására!!!
Egyébként tudhatnád hogy ez közel se így van ahogy vetíted, mert a hazug állítás igen is járjon anyagi kártérítéssel ott fent a hodályban is!!!
Ha én valakit valamiért feljelentek, és végül kiderül hogy hazug volt a vád, biztos hogy nem úszom meg így mint a volt pártelnök vajon miért is???
De már mondtam szálljál le rólam, én most se kerestelek meg, nem azt mondom hogy soha nem értek veled egyet, DE EBBEN AZ ESETBEN BIZTOS, HOGY NEM ÉRTÜNK EGYET!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.