Az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki percenként négyszázezerbe került. A Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátjaként ismert Kuna Tibor két cége, a Trinity International Communications Kft. és a Young and Partners Kft. is benne van abban a konzorciumban, amely elnyerte a közbeszerzést a július 30-án zárult budapesti vizes-világbajnokság utókommunikációs kisfilmjének az elkészítésére. A kisfilm 230 millió forintot kapott, de mindössze egyperces lesz – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből. A kisfilmről szóló közbeszerzést a a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (Nkoh) írta ki négy nappal a világbajnokság vége után, a 230 millió forintból pedig „edukatív és országimázs-népszerűsítés célból” a megméretés öt helyszínét és hat sportágát mutatja be. Azt, hogy ez a 230 millió elképesztő összegnek számít egy egyperces kisfilmért, ékesszólóan illusztrálja, hogy Deák Kristóf 25 perces Oscar-díjas rövidfilmje, a Mindenki percenként négyszázezer forintba került. Kuna egyébként...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Úgy lesz 1 perces, hogy a feliratok, sötét háttér előtt 30 sec.-ig futnak, a végén Soros György látható, amint pillangózik!
Cefi
A kurva anyátokat. Meg azoknak, akik rátok szavaztak.
RonaGyuri
miért az a köszönöm film mennyivel volt olcsóbb???
Béla333
A lopás, a lenyúlás egy pillanatra sem állhat le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.