Kisebb botrányba fulladt az MSZP Országos választási Bizottságának csütörtöki ülése, Tóth József XIII. kerületi polgármester veszett össze Botka Lászlóval. Tóth szerint nem történt ilyen.

Kisebb botrányba fulladt az MSZP Országos Választási Bizottságának csütörtöki ülése – értesült több, a párthoz közeli forrásból a Zoom.hu.

A cikk szerint Tóth József XIII. kerületi polgármester veszett össze Botka Lászlóval, a párt miniszterelnökjelöltjével. 

Tóth a lapnak nyilatkozó források szerint újfent hitet tett a demokratikus pártok összefogása mellett a 2018-as országgyűlési választáson, és arra kérte Botkát, változtasson az ezzel kapcsolatos nézetein. 

A lap úgy értesült, az eredeti terv az volt, hogy a zárt ülés után Botka és Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke mellett Tóth is kiáll a sajtó elé, és közösen jelentik be, hogy Tóth és Kunhalmi közösen dolgozik a sikerért. 

Az MSZP kora délután kiadott egy közleményt is, amely a cikk szerint ezt a látszatot erősíti:

a bizottság felkéri Tóth József XIII. kerületi polgármestert, a budapesti jelöltállítás koordinátorát, hogy az MSZP budapesti elnökével, Kunhalmi Ágnessel együttműködve, terjessze az OVB elé javaslatát a 18 budapesti egyéni választási körzet legesélyesebb, a demokratikus oldal szavazatmaximálására képes országgyűlési képviselő-jelöltjének személyéről, valamint kezdjék el a választási Budapest-program kidolgozását.

A Zoom.hu úgy értesült, Tóthnak az sem tetszett, hogy Botka belerángatta a Molnár Zsolttal (a Parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista alelnöke) folytatott harcába. 

Tóth a zárt ülésen közölte a lap információi szerint, hogy nem áll ki Botka és Kunhalmi mellé.

A Népszavának ugyanakkor Tóth József azt nyilatkozta, hogy nem ment neki Botkának, ő támogatja a párt miniszterelnökjelöltjének programját. 

Az angyalföldi polgármester még hozzátette a lapnak: 

minden más kitaláció és hazugság.

Azért a cikkből az is kiderül, hogy voltak olyan kérdések, amiben a két politikus nem értett egyet annyira.

(Címlapi kép: mszp.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@Béla333: Nagyszerű gondolat! Méresse meg magát mindenki külön és aztán O. lesz a biztos befutó, az ország pedig a tuti szopó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: Kosonom szepen, igy fogom kiprobalni, de nagy valoszinuseggel nem most, mert mar ejjel fel ketto van, es eleg mozgalmas volt az utolso ket napom...:o)))
Koszonom!
(Ugy probaltam, hogy 15.00-at utottem be alul a csuszkara, es a 07.11-i datumra alltam a naptarban. Mindegy, majd megprobalom. Nekem semmi nem jelent meg erre, csak a keresoben forgott font egy kicsit a browser)...
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 23:18
Döntsd el magad!

Tóth József nekiment Botkának
zoom.hu/2017/08/17/mszp-s-belharc-tot...

Tóth József nem ment neki Botka Lászlónak
nepszava.hu/cikk/1137907-toth-jozsef-n..
JAJMÁR
@bencemacska: Nos, ezèrt osztottam meg "itt van a kutya elàsva".

Mindenki azt fogadja el "igazsàgnak" ami neki szimpi, a média ķielégìti a sokasàgot.

Ha a valòsàgot mutatnàk, azt észre se venné a nép.
Mègis a képzelt valóság fog bekövetkezni, mert azt a "vasat ütik", befèrkőzik az agyakba meg a lelkekbe kitörölhetetlenül!, ìgy irànyìt a mèdia, amit pedig tudjuk kik, ès nem az a lényeg, hogy én hogyan döntök, mert hiába kiabálok, ordibálok, hogy emberek, hol van a ti saját, jòzan paraszti eszetek, nem erre figyel a többség.
Hanem az ellenoldali vélt vagy valòs de semmi értelme vircsaftra!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 18:31
Én akkor leszek ideges, amikor valaki idetesz egy blogon írt VÉLEMÉNYT és azt szentírásként terjeszti, sőt másra rá akarja kényszeríteni, mint egyetlen, igaz tényt.
JAJMÁR
@bencemacska: igen, ez tènyleg durva :)
A szentìràs ès a kènyszerìtès már a blogolàsba is betört.

De mindez semmit nem von le "szeretett" kormányunk továbbfolytatjuksikereiből!
(Jelzem ez ccsak egy vèlemèny, ès lehet, hogy levon )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.