Magyar György ügyvédtől megszokhattuk, hogy mindig minden fontos, hazánk jövőjét befolyásoló kérdésről van véleménye, amit “nem fél használni”. Ezúttal blogján a választásra magukat felkínálni készülők között nézett szét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az sem lenne nagy baj, ha azért a véleményét igazítaná a tényekhez!

Ahogy mondani szokásom: Jönnek a választások, jönnek az idétlen baromkodások. Én meg újra és újra elmondhatom, hogy baromság.
"a névre szóló kopogtatócédulák száma véges volt.": Annyira véges, hogy egyetlen és nem csak volt, mert változatlanul eszköz, ahogy volt is mindig. Ugyanis a kopogtató cédula az a választási értesítő és nem az ajánlószelvény! =))

"egy szervezet minden egyéni körzetben tudott jelöltet állítani", illetve "önállóan állítanak jelölteket mind a 106 választókörzetben." és "Amennyiben valaki minden egyéni körzetben indítani akar jelölte". Nos ilyen fogalom, hogy választókörzet nincs, az helyesen (ahogy néhányszor ő is használja) választókerület. =))
Equus
@RonaGyuri: nem szarakodnék a szavakkal. A helyzet maga siralmas és ezt tökéletesen tükrözi az írás. Mo. nyakig ül a mocsárban és nem hajlandó kimászni belőle.
Egyik oldal a potyapénzért lihegő csürhe, nyakkendőben, kosztümben. Másik oldal az egyre növekvő nomád életmódra berendezkedett, szintén munkakerülő sakálhorda. Köztük a számtalan tintanyaló. 9 millió lélekből talán 800.000 van, aki új értéket termel.

Van megoldás: el innen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.