A jövőben az orvosoknak szigorúbb előírások alapján kell kiválogatniuk a rákos betegek közül, hogy kik részesülhetnek a gyógyszeres kezelésekből. Az EMMI honlapján jelent meg egy tervezet, miszerint a jövőben az orvosoknak szigorúbb előírások alapján kell kiválogatniuk a rákos betegek közül, hogy kik részesülhetnek a gyógyszeres kezelésekből. Ha a kormány elfogadja, 1-2 milliárdot spórolhat a költségvetés, viszont azok az áttétes rákos betegek, akiknek már csak néhány hónapjuk van hátra, első körben nem juthatnának hozzá az életüket nagy eséllyel meghosszabbító modern gyógyszeres kezelésekhez. Az Országos Onkológiai Intézet nemrég körlevélben magyarázta a rákbetegkezelésben érintetteknek, hogy szükség van az erőteljes spórolásra az onkológia területén is. A minisztérium ezután tette közzé az „egyes egészségbiztosítási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról” szóló közleményében az rákbetegségekre vonatkozó új irányelveket.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"1-2 milliárdot spórolhat a költségvetés"

Hány milliárd megy kampányra, óriás plakátokra, határon túliak részére, stb.?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@papa.49: Köszönöm a megtisztelő aggódásod.
szaboria1
Azt kívánom ennek a mai kormánynak mindegyik családjában legyen egy két rákos, hogy el gondolkozzanak ennek a tervnek a végrehajtásán.
Cefi
@szaboria1: ők maguk a rák, a nemzet testén.
Nessy
@szaboria1: nem lesz rá szükségük! nekik jár a VIP ellátás, ergo ha száz beteg kaphat modernebb ellátást, akkor ők az első ötben benne lesznek!
Majd a többiek várnak.
szaboria1
@Nessy: Vajon ha nem nyernek jövőre akkor is így lenne?
Nessy
@szaboria1: Loptak annyit, hogy nem gond a magán klinika! Akár a "haldokló nyugaton", ahol az új eljárások könyebben elérhetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.