Alaposan feladta a leckét a magyar filmkritikusoknak a Vajna-család által megrendelt, a magyar adófizetők által egymilliárd forinttal megfinanszírozott, az USA-ból hazacsábított Csupó Gábor által rendezett trash musical, a Pappa Pia. A filmről született kritikák ugyanis abban megegyeztek, hogy ennyire botrányosan rossz filmet régen láttak a magyar kritikusok – Made in Hungária vagy Csinibaba akart lenni, mégis mintha Sas Tamás rendezte volna –, de hogy ezt hogyan lehet minél frappánsabban megfogalmazni, az már erősen szórta a mezőnyt. Filmszakmai vita mindössze két vonatkozásban alakult ki. Egyfelől, hogy miért lett ennyire rossz a Pappa Pia?1.) A film azért lett szar, mert az alkotók (forgatókönyv, rendezés, alapötlet, filmcím, zenés és táncos betétek, karakterek kidolgozottsága, színészi játék, látványvilág stb.) ennyire szarul alkottak. 2.) A film szándékosan szar, hiszen a legszélesebb magyar nagyközönség erre a szarra vevő – ez tehát végső soron azt jelenti, hogy a film azért...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ó hát csak az a volt a lényeg, hogy minden milyen szarért, de ki lehessen fizetni Csupónak a Nagy Pénzt!
Hol tart a magyar filmipar az impotens Vajna uralma alatt? Sehol! Felmarkolja a filmügyi népbiztosi beosztásért a pénzt, ennyi a lényege!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.