Orbán Viktor gondolkodása ma már merőben más, mint amit 10 évvel ezelőtt hirdetett. Írhatnak neki akármilyen beszédet, kiállhat bármilyen szóvivő, de korábbi beszédét akkor se fogja tudni letagadni. Ha az lenne a kérdés, mennyire szavahihető a kormányfő, akkor a videó megtekintése után és a mostani politikai helyzetet nézve, véleményem szerint megbukna. „Nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon.” Orbán szerint a nyugatnak kinyitottuk az ajtót, míg az oroszoknak pedig ajtót mutattunk. Mostani állást nézve úgy tűnik, a miniszterelnök résnyire mégiscsak nyitva hagyta azt az ablakot az oroszoknak. „Azt üzenjük az utánunk jövő generációnak, hogy ne engedjék, hogy abból a demokráciából, amit a mi új nyugat nemzedékünk kiküzdött magának, abból most egész egyszerűen demokrácia nélküli többpártrendszert csináljanak. Merthogy Magyarországon épp a demokrácia lényege, a felelősség meg az elszámoltathatóság… ”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tudja, hogy skizofrén! Mi is tudjuk! A vak birkák még nem értik, hogy egy hatalom -és vagyonmániás elmebeteg kolompolja nekik az irányt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
Az a baj, hogy a követői vele együtt butulnak, és vele együtt képesek lesüllyedni a posványba.
Ezek tényleg elhiszik magukról, hogy okosak, szépek, erősek, mindenük meg van, és hogy ők vannak a jó oldalon, és az egész világ szembe megy velük.

Már írtam, hogy azért különösen aljas orbán, mert nem tartja be a demokrácia játékszabályait, és kihasználja, és gyengeségnek tünteti fel, hogy nem olyan erővel csapnak vissza, mint amekkora erővel ő üt.
Vagyis orbán, csal (lop, hazudik, rabol, és magyar eberek tízezreinek a halála szárad a lelkén!)

Szóval továbbra is azt kívánom ennek a kis genyónak (persze csak fiktív), hogy legyen a többi EU országban olyan vezető, mint ő (azért csak fiktív, mert ezt végső soron az országok lakói szenvednék meg).
Ez a kis büdös f*sz, azt hiszi, hogy a hozzáhasonlók összeborulnak.
Hát nem, te kis köcsög!!!
Olyat kapnál az arcodba a viselkedésedért, hogy azt is megbánnád, hogy az anyád anyja, meg az apád apja megszületett, nem, hogy te!
Csizmás Kond
Nem kell tíz évre visszamenni, bárkit a tegnap kimondott szavait összehasonlítva egy mai akármivel ellentmondást lehet találni...ezek úgy ahogy vannak hülyeségek.
Cefi
@lusta: 18.04. Zseniális. Köszi! Ráleltem az igazi Trebisch-re...
Cefi
Megjött a beszélő szar. Megint mondott egy román bölcsességet. És ezért lett büdös.
a helység kalapácsa
Annak a fényében kéne látni ezt az egészet, hogy az egész világ egy szar hely, de benne Európa még mindig a legnormálisabb hely.
És jön ez gyökér hulladék orbán, és szét akarja cseszni.

Olyan, hogy "jó" diktatúra, nincs.
Akár jobbról jön, akár balról, egy sucks! Márpedig orbán azon serénykedik ezerrel, hogy diktatúrát építsen.
De azok is elmehetnek a jó büdös francba, akik kiszolgálják ezt a kis gecit (közalkalmazottak, civilek... "De hát valamiből meg kell élni." , "Valakinek ezt is meg kell csinálni." - jönnek a jól ismert kifogások, de ez NEM ÍGY VAN! Az embernek MINDIG van választása - vágod? Nem érted, hogy saját magad alatt vágod a fát? Ha a 10 millióból 8 milliónak rossz, akkor neked is rossz, bakker! Persze van pillanatnyi élvezet, de folyamatosan érzed a szorítást, ami folyamatosan mérgezi a lelked. :)
És ugye, ott van a legvége, amikor elővesznek és számot kell adnod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.