A férfi azonnal kiszállt a kocsijából és megkezdte az elsősegélynyújtást, de az életéért aggódó helyiek inkább elküldték, nehogy a rokonok meglincseljék. Most attól fél, így is bosszút állnak rajta.

Lincseléstől tartva inkább maguk a helyiek küldték el a helyszínről azt a férfit, aki egy 2 éves kifiút gázolt el a múlt héten Ópályiban – ezt maga a helyi roma önkormányzati képviselő mondta el az esetről a lapoknak, tisztázandó az autóst, akiről eleinte azt feltételezték, hogy cserbenhagyta az áldozatát.

A gépkocsit vezető László azonban még most is attól tart, hogy az elütött kisfiú családja bosszút állhat, amiért ő elhagyta a baleset helyszínét – írja a Blikk.

A férfi először kiszállt a kocsiból, sőt megkezdte az elsősegélynyújtást is, de aztán hallgatva a helyszínre érkező Máté Sándor kisebbségi képviselő jótanácsára, inkább visszaült a kocsijába és elhajtott. Amikor már kellő távolságba ért, azonban azonban félreállt, hogy hívja a mentőket (amit az őt elküldő Máté is megtett). 

Lászlót annyira megviselték a történtek, hogy beszélni sem képes a balesetről – mondta el a lapnak egy ismerőse. 

Lelkileg romokban van, éli az életet, és dolgozni is jár, ám úgy tudom, mintha nem is önmaga lenne – tette hozzá a helybéli férfi, aki biztos benne, hogy barátja nem száguldozott. Ahogyan fogalmazott: látta már Lászlót vezetni, sőt ült is mellette, de mindig körültekintő volt.

Amint arról már korábban is írtunk, a kereszteződés, ahol a baleset történt, régóta problémás helyszín: Máté Sándor már több ízben sürgette az önkormányzatot, hogy sebességkorlátozó táblákat vagy fekvőrendőrt telepítsenek oda. 

A kétéves kisfiú azóta túlvan az életveszélyen, de a Szabolcs-Szatmár-Beregi Rendőr-főkapitányság – akik a gázoló ellen már elindították az eljárást közúti baleset gondatlan okozása miatt –, a szülők felelősségét sem zárja ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A söndörség ültesse a kihallgató padra a szülőket, meg a hőzöngő rokonokat is, mert az igazi bűnösök ők nem a sofőr !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Teljesen érthetetlen, mit keres egy két éves kisfiú az autó úton, amikor ráadásul nem is hall jól.
Valahol azt olvastam, hogy siket!
maci0427
Szégyen az egész cigányságra ! És még csodálkoznak azon,hogy enyhén szólva is nem csipjük őket ! Saját maguknak kellene kivetniük az ilyeneket maguk közül és elmondani azt, hogy ezek nem közéjük való és mélyen elítélik őket ! Hány normális-becsületes cigány ember emeli fel a szavát az ilyen társaik ellen ? Vagy talán ez is a Holló esete,aki nem vája ki a másik Holló szemét ?
maci0427
@papa.49: Igen,mesélték,hogy a Kádár rendszerben ezeknek kuss volt ilyen szempontból ! De mára már nagyon kinyílt a csipájuk akkor ,úgy látszik ! Szaporodnak is !
simmering73
Közúti baleset gondatlan okozása? Mikor kirongyolt a kocsi elé a purdé?
quadrocopter
A rettegést meg kell előzni...vannak hatásos "gyógymódok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.