A vöröshagymát már régen is sikerrel alkalmazták a megfázásos betegségek ellenszereként. Baktériumölő hatóanyagainak köszönhetően a köhögést remekül csillapítja. Egyfajta természetes antibiotikum. A fokhagyma után a vöröshagyma a legerősebb antibakteriális hagymaféle. Illóolajának köszönhetően segít a nyák feloldásában, megszünteti az orrdugulást, így a náthás megbetegedések esetén nyugodt szívvel fogyaszthatjuk.

Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.