A kormánypárt kommunikációs igazgatója arra hivatkozik, hogy Vona Gábor nem kért bocsánatot.

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Vona Gábort már többször felszólították, kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek is ezt kérték tőle.

Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke – mondta Hidvéghi Balázs.

(MTI)

Címlapkép: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Túl sok pénze van a Fidesznek, vagy a miénket lopják megint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Tehát akkor a "megsértett" nyugdíjasoknak telefonon kell elmagyarázni, hogy milyen mondatokkal, milyen mélyen sértette meg őket Vona, mert különben nem lennének hajlandóak megsértődni?
Ennek megint nagy röhögés lesz a vége!
bencemacska
Mi van Hidvéghi ? Gyűjtöd a szavazatokat a Jobbiknak?
Éljen a demokratikus jobbik!
Clavigo
Értem...és mi van ,,ha nem akarnak megsértődni ???
mackoka46
Na panelproli nyuggerek ! Most aztán fontosak lettetek, hogy kevesebb X-et kelljen elcsalni.
CsipkeRózsa
Túl sok pénze van a Fidesznek, vagy a miénket lopják megint.
Nessy
Idefigyelj Hídvéghi! Amikor panelproli nyuggernek volt szíves becézni a pártod, akkor ki kért bocsánatot??
Aki viszont Orbánnak csókol kezet, imaláncot indít érte, simogatja, ahol éri, aki nyomorog de élteti, az megsértődhet ha akar! Ha nekik ennyi az "önbecsülésük" lelkük rajta!
Tudod, Hidvéghi, akinek nem inge nem vette magára!
A telefonom meg másra kell, nem ostoba szövegekre.
bencemacska
Tudtommal Vona csak a fidesznyuggerekről beszélt!
Miért kellenne nekem megsértődnöm???
tudode
Attól függetlenűl, hogy melyik ELLENZÉKI PÁRTOT kezdték ki a HATALMON LÉVŐK, akkor lenne igazságos, ha előbb ŐK KÉRNÉNEK BOCSÁNATOT mindazon néprétegről, AKIKET "csak úgy, mert "úrnak" nem minősíthetően illettek!!!
.
Ismétlés a tudás atyja:
.
2012. 08. 16.
MIT GONDOL A FIDESZ AZ EMBEREKRŐL? KANCÁK, PANELPROLIK, NYUGGEREK
alfahir.hu/ami_a_fideszes_szajakon_kifer_kancak_panelprolik_nyuggerek-20120816
.
Más:
.
Csuhások! Térdre, imához
nol.hu/archivum/20110430-csuhasok_terdre_imahoz-1054891
.
Egyéb:
Orbán: Minden magyar turulba születik
nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025
.
Nincs az az elme, aki KÉPES LENNE EMLÉKEZETÉBEN TARTANI, hogy a POLITIKAI KALANDOR és csapata NEM CSAK SZÓVAL, TETTEL alázta meg azokat, AKIKNEK KÖSZÖNHETIK A KIRÁLYSÁGUKAT!
.
Az a röhej, hogy a JOBBIK IS A FIDESZBŐL született, vagy MIT CSINÁLT!!!
cs.n.
@bencemacska: Ez az. Nem úgy általában gondolta. Sósavas bácsikákra, földön fekvő nőt megtaposókra, trágárul ordibálókra, stb. A Fidesz szerint tehát minden nyugdíjas ilyen. Kérjenek bocsánatot! :)
cs.n.
És milyen lista alapján szelektálnak? Kubatov? Honnan veszik a telefonszámokat és az email-címeket, és azokból hogy válogatják ki, hogy melyik tartozik nyugdíjashoz, melyik nem? Péterfalvi úr vizsgálódik már adatvédelmi szempontból?
Pálinkafőző Rézüst
finkelstein utolsó kívánsága... Nosza elvtársak!
Rockxy
No akkor itt és most leírom, hogy szarja össze magát a fideszis, meg a jobbikis!
És nem kérek bocsánatot, se most, se később.
Juszt sem.
Nem a Lacira gondoltam! :D :D
Macskaszem
Vona szavait így kiforgatni csak előre megfontolt szándékkal, aljas idokból lehet. Más nyugdíjasokat én még nem láttam agresszívkodni, csak fideszes, békemenetes birkákat, vén tyukokat, rájuk gondolt Vona is, nem pedig az összes nyugdíjasra. Szerintem a többség tisztában van ezzel, akárhogy is erőlködik a propagandaminisztérium.
Eladott Ország
Miközben az emberek döntő többsége vért izzad és keményen gürizik azért, hogy az alapvető létfenntartáshoz szükséges anyagiakat előteremtse, addig a havi bruttó egymillió forinttól (a csillagos égig bezárólag) induló fizetésért semmihez nem értők így szórakoztatják önmagukat és egymást. Van mivel b*szatni az időt seggfej Balász, te anyád majma.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/20170315hidveghi-balazs.jpg
A fidesz arcátlan/pofátlan szófosó kommunikációs igazgatója.
Ő itt Balázs. Hidvéghi. Ő a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács
Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Nem hánysz magadtól ezért az undorító sorosozásért és az idegen érdekek emlégetésétől? Te, aki évekig külföldön éltél, hanyatló idegen országokban tanultál (tök feleslegesen), te, aki egy nemzetközi civil szervezetet igazgattál és a mocsadék Európa Tanács fizetett a tanácsaidért Strasbourgban? Akik 3000 milliárdos nagyságrendű magánnyugdíjalapot tüntett el, miközben megzsarolta a polgárait, az mire méltó? Aki egy oligarcha kedvéért több száz ember egzisztenciáját tette tönkre, az mire alkalmas? Aki azt hazudja, hogy 700 ezer forint minden vagyona, miközben a gázszerelője tízszeresére zsírosodik hat év alatt, az kinek a méltó képviselője? Aki a hazug, elnyomó hatalommal szemben kiálló ’48-as hősökre emlékezik méltóságteljesen úgy, hogy közben a saját hazug, elnyomó hatalmával szemben kiállókat köpködi, az milyen ember? Ne fáraszd magad, Hidvéghi, a kérdéseim költői kérdések, én sem fárasztom magam azzal, hogy összeset feltegyem, mert jövő március 15-e is itt érne a billentyűzet fölött. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a miénk, a tiétek is
vonotok
Engem ne hívjanak, ne írjanak. Engem nem sértett meg Vona Gábor. De ez a kormány annál inkább.
quadrocopter
Nem találnak Vonán fogást, ezért elárulok egy nagy titkot, hogy a horda ne a levegőt bokszolja:
- Vona, gyerekkorában bepisilt! A korai, pelenkás időszakban be is kakilt! Most mindezt a mocskos hordatagok csinálják, ha nem jut nekik potyazsé!
Na?
tudode
Na, na KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓ úr, v. a POLITIKAI KALANDOR szolgája!
.
Ha még kibuliznak maguknak a karaktergyilkolásokkal MÉG NÉGY ÉVET ott fog tartani (v. már ott tart) az ország, amiért a GAZDIJA 1988-ban POFAGOLÓVAL HARCOLT,
.
Figyelmébe ajánlom:
.

Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
Fekete Doboz dokumentum. Orbán múltja, jelenét szenvedjük.
www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ
.
Mintha az ELMÚLT HÉT ÉV ALATT MINDENT ELZABRÁLTAK volna!!!
Na, nem a elrekvirált cuccokról, földi javakról van szó, az alap-, emberi jogok vonatkozásában talán még az EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ JOG szikráját meghagyták nagy lelkűen!
.
Vona pedig a Fidesz fia, borja volt, csak hát ...???
.
Gyuri Géderről
Ezek a mocskok ugyan azt akarják eljátszani, mint annak idején Gyurcsánnyal tettek. Akkor sikerült nekik, mert az MSZP. - sek kihátráltak Gyurcsány mögül. Az is igaz, hogy akkor a Jobbik igen csak nyalt Orbánnak. Ha most az MSZP rásegít a fideszre, Vonának reszeltek.
Az lesz a különbség, nem borítják lángba a fővárost mint annak idején a jobbik és a fideszes cimboráik.
Equus
ahham... értem már, miért kellett a kártyás telefonokat névhez, személyi adatokhoz kötni... Vonát ettől jobban nehezen sikerülne népszerűsíteni
patyuka
Divide et impera!
A fenti stratégia szellemében ez is csak egy résztrükk: a "támadással" szinten tartani a Jobbik szalonképességének, sőt vezető ellenzéki szerepének a látszatát (sic!) úgy, hogy onnan ne akarjanak távozni az ingadozók a demokratikus ellenzék táborához, de "kívánatosabbak" se legyenek a hezitálók számára...
papa.49
Ha telefonálnak /mert mindig megtalálnak, pedig TITKOS a szám/ akkor jó szokásomhoz méltóan 10 perces folyamatos káromkodás közben elküldöm melegebb éghajlatra a kedves édesanyjuk kíséretében, valamint felszólítom őket hogy azzal éljenek nemi életet )))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Csak azok a félkegyelmű kereplős hordatag nyugdíjasok vegyék magukra Vona kiszólását, akik utazó cirkuszos csapatként nyalták nyilvánosan fényesre Orbán hátsóját. Két lehetőség van, hogy ennyire sötétek, vagy igen jól megfizetik őket. Az effélék tapsolták vörösre a tenyerüket 1957 május elsején Kádárnak is, miközben a börtönök udvarán folytak az akasztások.
Zeta
Miket mondott Vona ?
Szerintem az fontosabb , mit tett, mit nem tett a fidesz a nyugdíjasokért, mit tett a jövendőbeli nyugdíjasok nyugdíjával?
Arról mert nem beszél, hogy már nem nyugdíj van , hanem járadék es csak adható!? Mért nem beszél a rokkantnyugdíjasokról, az öregotthonokról, az elvándorló egézségügyi dolgozókról, a munkásokról, a mérnökökről,?
Mért nem beszél a szakmunkásképzés tönketételéről, az egyetemekre való bejutásról, az egyetemek minőségének apadásáról?
Ez 27 év bűne, de ez az utolsó, 2010 töl tartó időszak ez mindent visz.
quadrocopter
Ez a Hidvége-gyerek, meg a nősténye is havi 300 rugót kap pluszban, mert "csak"!
Lackó50
Azért bocsánatot kértek már valakitől, mert a magánnyugdíj pénztárakat lenyúlták???
Az idén mekkora nyugdíjemelést adtak? 0,9-et akartak, végül adtak 1,6%-ot. A fizetéseket meg emelik 10-20%-al. Akkor mekkora az infláció? Ez az 1,6% követi az inflációt? Akkor mit akar megmagyarázni? Nem hülyék az emberek, hogy mindent a szájukba kelljen rágni. Aki magára veszi, az sértődjön meg. Ez mindenkinek a magánügye. Én is meg tudok sok mindenért sértődni. Hívjam fel minden stadionépítésnél a FIDESZ irodát, hogy miért nem a nyugdíjalapba fizette a pénzt? Vagy emelte volna az orvosok és az elvándorlók fizetését, megfelelő munkavégzési lehetőséget biztosítva nekik? Sorolhatnám én is, hogy miért vagyok sértődött. Akár a Kétfarkú kutyákra is szívesebben szavazok, mint a FIDESZre.

(Most lehet nekik is megsértődni)
Lackó50
Inkább egy normális nyugdíjemeléssel probálkozzon kedveskedni és ne az újabb gyűlölet szításával. Mert ez a telefonos játék másra nem alkalmas.
terlasz
A szokásos műbalhé. Jól adózik az ország, futja mindenre, ami nekik kell.
nezelodo
Ez a kezdődő gyűlöletkampány azt bizonyítja, hogy Orbán szerint még nem utálják eléggé egymást a NER társak, és az abból kirekesztettek. Hasonlítson csak a társadalmunk az "egymást szerető cigány csoportok" világához!
feco fero
FIDESZ FIDESZ! E szándékotok kimeríti a gyűlölet keltés összes feltételét!!! Mint ahogyan már ki is merítettétek! Arról nem is beszélve, hogy ti
- milyen alapon orroltok a JOBBIKRA a NYUGDÍJASOK NEVÉBEN? Csak nem nyugdíjba készültök?
- milyen alapon néztek minket nyugdíjasokat hülyének, az országot pedig cirkusznak?
- esetleg a szavazatainkért lázítotok?
- a sorosozásról nem is beszélve!
- miért nem mentetek el a parlamentbe meg vitatni a devizások problémáját? Ja az titeket nem érint?!
Én nem vitatom, hogy a 12 év hatalmi helyzetből eredményt is tudtatok produkálni, többet mint az összes eddig hatalmon lévők, de mind ez igen kevés ahhoz amit és amennyit tehettetek volna!
Csak abba gondoljatok bele, hogy e 12 év alatt mennyi milliárdost csináltatok, és ezek a sok ezer milliárdok hová lettek?! Kik a haszon élvezői? Nem a nyugdíjasok az biztos!!!
Összegezve: Ne a mások szarjaival maszlagoljatok, hanem az éppen aktuális dolgaitokkal! pl.
Ha az ellenzék parlamentezni akar, menjetek oda és ha tudjátok ész érvekkel vitatkozzatok, döntsetek és törvénykezzetek, akár a devizások javára is...
Nagyon rossz úton jártok ha azt hiszitek, hogy ti szarjátok az igazságot és mindenki más hülye!
A nyugdíjasok ügyét sérelmét meg bízzátok mi reánk! Szavazáskor szembesülni fog mindenki a véleményünkről!
herczeg0210
A HÁROMEZER MILLIÁRD ellopásáért ki kért valaha is bocsánatot? Ne is kérjen, adja vissza kamatostul!!!(a kuszafogú rémség, tán ebből fésültette ki?)
kukac50
Orbán Viktor mikor kér bocsánatot a rokkantaktól akiket csalónak nevezet,anélkül,hogy tudta volna kinek mi baja betegsége van terrortámadást indított ellenük,felére vissza vette a járandóságukat! Az orvosok politikai utasításra nem az esküjüknek megfelelően jártak el.
Nyomorba taszítottak sok embert,főleg az egyedül élők a kárvallottjai,még a fűtés rezsi csökkentésből is kihagyták Őket! Ellenség kell Nekünk a Fidesz a legrosszabb ellenség
Még a migránsok is emberségesebbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.