Érdekes fordulat – a kormány-kommunikációval szöges ellentétben álló – a magyar eredettörténetben: a tizedik század környékén muszlim vallásúak lakták Orosháza környékét. Vagyis őslakosokként tekinthetünk rájuk. Akkor most csak hazajönnek? Migráns magyarok?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bravó! Kiderül, hogy egy csomó muszlim menekült itt keresi az őseit, ergo: nem menekült, hanem őslakos!
A Genyó tökön böki magát, ha megtudja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@quadrocopter: Azt írod hogy labdába sem rúghat aki nem híve a rezsimnek (Fidesznek). Inkább fogalmazzunk úgy hogy könnyebb a dolga azoknak akik közel vannak a tűzhöz. Lehetséges hogy akkor én vagyok csak olyan szerencsés hogy legyen bármelyik kormány is hatalmon sosem panaszkodtam? Kicsit el kellene hinned végre hogy a jólét nem mindig kizárólag csak a kormányoktól függ, kicsit nehezen tudom elképzelni hogy az ismeretségi körödben egy gazdag ember sincs aki a munkájával érte azt el. Az a baj hogy az átlag polgár csak annyit lát hogy Mészáros, Habony, stb. hogy gazdagodnak meg sec-perc alatt semmi munkával, és ebből máris általánosítanak és levonják azt a buta következtetést hogy akinek itt jól megy az egy...Nem folytatom, de ez egy hibás szemlélet. Ha valamit jól csinálsz állami támogatásra sincsen szükséged.
quadrocopter
@division: De van az ismeretségi körömben gazdag haver, aki csak azóta gazdag, amióta fideszes, addig alkalmazott volt egy vállalkozásban!
Aztán van jobbikos is...ma már Olaszországban kemping-résztulajdonos!

Ne próbáld úgy beállítani a magyar viszonyokra egyáltalán nem jellemző " munkával minden elérhető" mesét, mintha csak kizárólag akarat és eltökéltség kérdése lenne a normális, európai életszínvonal! Leírtam azt, amit mindenki láthat, ha nem birkahályogos a szeme és van hallása a szekszárdi polgármester mondataira, valamint jár trafikba.
Hány termőföldet "nyert" hordatagot vontak felelősségre azért, mert a földterület csak az állami támogatás felvételéhez kellett, amúgy meg csak virágcserépben látott termőföldet, a traktort keveri a vetőgéppel?
" Na ugye!"

Nincs itt semmilyen hibás szemlélet, történetek és tények vannak, amelyek napvilágra kerültek!
Ángyén professzor, dr. Hadházy , Horváth András volt nAV-os és a legújabb megundorodott volt fidesznyik!
A mesék ideje lejárt.
peterkelemen
A kebabosok is országszerte ott vannak mindenhol már régóta.
division
@quadrocopter: Nem akarom úgy beállítani, de törődj bele hogy ilyen ember is van sok, nem mindenki csaló meg tolvaj, ráadásul az egyik közeli rokonom úgy keres havi milliós összeget hogy ki nem állhatja a Fideszt. Nem mindegy mit dolgozol és azt hogyan végzed, pl. egy kutató, feltaláló meg egy takarító sehol nem keres ugyanannyi pénzt sehol a világon. Inkább az arányokkal van a gond, egy átlag melósnak aki becsülettel végzi a munkáját gond nélkül meg kellene tudnia élni a fizetéséből, és mindjárt nem lenne probléma ha a vezető a dupláját vagy a tripláját keresi meg.
eszegfu
@division: tegnap 12:42 Azért vettem magamra, mert én is "lázadok". Ugy gondolom nemcsak ugy általában "köpködök" a jelenlegi kormányra, hanem a konkrét intézkedéseit nézve látom mennyire nem az egész ország javára történnek a dolgok. Te sem válaszoltál arra a kérésemre, hogy csak egy jó intézkedést hozzál példának. Persze tudom: mindenkinek nem lehet jó, sőt "egyetlen fecske sem csinál nyarat", de ha semmit sem teszek másokért, akkor önző lennék... arról nem beszélve, hogy "egyedül", mások nélkül, "elszigetelve" élni nem lehet.
dodóka
@division: Az Enteró egy mélyen fideszes beállítottságú, de inteligens okos ember volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.