Újabb agymosó kampány indul közpénzből. Itt vannak a részletek! Ráugrott a fideszes kommandó Vona Gábor néhány héttel ezelőtti kijelentésére. (A Jobbik elnöke a Facebookra írt egy posztot a pártok által könnyen befolyásolható nyugdíjasokról. Nyilván nem minden nyugdíjasra értette, csak egy részükre.) A Fidesz azóta szinte naponta tart sajtótájékoztatót a témában, lassan minden fideszes senkihelyettes bocsánatkérésre szólította már fel Vonát, de nem volt még elég a műhisztiből. Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn bejelentette, hogy mostantól telefonos és e-mailes “tájékoztató kampányt” indít a párt, hogy „informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor”.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ingyen népszerűsítik az ellenfelet közpénzből.
picike1
hirtelenség miatt ugyan én is lelkemig sértődtem akkor a Vona miatt de ne sértdjön meg nem szavazom rá sem a hasonszőrü baráti körére aki ilyen szépen ékesen szól mindenkihez., ugyanis egy nyugdijas ugy szól ahogy akar , de maguktól az ember többet vár el mit egy bunkó emerektől akik nem tanultak ok. !a parlamentbe felvételizni kéne vagy sikerül vagy nem a felvételije ez kiszürné a nem rátermett egyéneket !!
Cefi
@picike1: Magyarul írjál kis köcsög. Otthon írogass, nem megmondták, kretén. Na hesspicsába orbánszar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.