Semjén Zsolt nem bírt a nemzeti vérével, nem tudta elengedni a koncként hozzánőtt véleményét. A választójog kapcsán cigányozott egy ízeset. Semjén Zsolt jelenlegi totum-faktum csak a maga által átalakított közvélemény kutatásban hisz. Szembesítették azzal, hogy egy közvéleménykutatás alapján a magyar lakosság többsége egyetért azzal, hogy aki nem itt él, nem itt adózik, – nem viseli a döntése következményeit – annak ne legyen szavazati joga, ne szólhasson bele Magyarország belügyeibe.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szaboria1: A gépesítés nem azért történt hogy megkönnyítsék a kaszás munkáját...és az idő megadása sem norma hanem a szokás kiölése.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...elméletileg...ma sehol a földön nincs őslakó.
Pálinkás Pál
@szaboria1: Te hol laksz hogy ilyet látsz??? Én eddig csak árokparton,szerszámnyélre támaszkodó közmunkásokat láttam..vagy ha valamelyik véletlenül csinált is valamit,legalább négyszer annyian csak nézték!!!Mellesleg valahol meg is értem őket..ezért a hatalmas összegért amit kapnak,egyik sem fog megszakadni!!
szaboria1
@Pálinkás Pál: Bács-kiskun déli részén pár éve még nálunk is így dolgoztak de ezt mára megváltoztatták. Igaz állítólag már csak az idén lesz még közmunka. Már most szept. egy csomó iskolába megy. Vannak akiket az önkormányzat már rendes munkakörben fog dolgoztatni.
kokopelli
@RonaGyuri: Mindig is arról szólt a fáma!Aki máshol fizet adót,de
magyar állampolgár,azért hagyta el az országot,mert neki nem azt
nyújtotta,amire ő számított,vágyott azt még esetleg megértem,
de az, aki a magyar állampolgárságot ajándékba kapta a "kívánt"
voksáért cserébe,és soha nem élt Magyarországon,azt nem!
Mindig sántít,ha egy ilyen "géniusz" kapásból akar valami okosat
mondani,de már a felébe belesül! A szentköcsög orvvadász!! :--((
Egy humorista mondta (holland):Egy spontán poénért órák hosszát
kell a tükör előtt gyakorolnom!"...Zsóti pubi ajánlom neked is!
anka
@Pálinkás Pál: - a közmunka igen is értéknővelő..., a polgármesternek vagy a falu jegyzőjének és a fizessmaffia' valagvégeknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.