Nem tudni pontosan, milyen betegség miatt kellett kórházban töltenie néhány napot annak a betegnek, aki elküldte reggelijének a fotóját a Kórházi Koszt közösségi oldalnak. Mindegy is miért került a magyar egészségügy karmai közé, az eset nem egyedülálló.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát vazzzze...Mit mondjak nemzetileg ?? Ennél különbet,,gazdagabbat tudnék szarni ,,minden reggel Balogh páternek,,,Orbán vajdának.!!. Még egy privát gondolat.,,mert a magyar ember véleménye számít,,,..A fejetek ,szakadt volna anyátokba,,rühes ingyenélő szarháziak..oszt jó napot.
kokopelli
@Clavigo: ..,erre repülnek majd a betegek (I.osztályon) a "ködös Albionból"! :--))
Nessy
örüljön a kedves beteg, hogy egyáltalán kórházba került a betegségével, még ágyat is kapott, esetleg majd foglalkoznak is vele.
tetszett volna neki magán kórházba menni!
A magyar egészségügy világszínvonalú, egy zavaró tényező van csak benne, a BETEG!
Cefi
Zabálja a szaromat a tisztelt kormány, a rájuk szavazók, és azok kurva anyja, abban a kórházban, amit a semjén & balog corporation álmodott. Temetés gyanánt pedig kaparja el őket a vakkomondor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.