Ha önt vagy idős szüleit, nagyszüleit zaklatja a Fidesz hisztériakeltő telefonhívásokkal, írhat a szolgáltatójának, megkérdezve, hogyan jutott hozzá a kormánypárt a számához, és honnan tudja, hogy nyugdíjas - írja Varga-Damm Andrea keddi Facebook bejegyzésében. A jobbikos képviselőjelölt egy mintát is közzétett, amelybe csak a személyes adatokat kell beírni, mielőtt e-mailben elküldjük. "Tisztelt Cég! 2017... napján ... órakor a budapesti 9876220 számú telefonvonalról hívást kaptam a ...telefonszámomra, mint nyugdíjas, s hazug állításokkal zaklatott engem a fidesz nevében egy férfihang arról, hogy Vona Gábor becsmérelte volna a nyugdíjasokat. Kérem mielőbb tájékoztatásukat arról, hogy milyen nyilvántartásban szerepelek én, mint nyugdíjas, együtt a telefonszámommal, amely hozzám tartozik. Ki, milyen tartalmú megkereséssel kérte meg Önöktől az én telefonszámomat úgy, hogy én nyugdíjas vagyok. Amikor Önökkel szerződést kötöttem, bejelöltem, hogy nem járulok hozzá ahhoz,...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes! Ezt kell tenni! Főleg akkor, ha még a nyilvános telefonkönyvben sincs a telószámunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Veleda: Akkor is megbuktak, mert a nyugd. int. nem politikai célokra kapta meg!
Veleda
@quadrocopter: Ez igaz, de én már mindent el tudok képzelni.
Pálinkás Pál
Mivel az ilyen hívások hívószám kijelzés nélkül jönnek,nem túl bonyolult dolog beállítani hogy ne zaklassanak...nálam pl még csak nem is jelzi az ilyen hívást!!
elnyomott
@Veleda: a Nyugdíj Intézet honnan tudna telefonszámot?
Veleda
@elnyomott: nem tudja. csak azok kapnak telefonhívást, akik valamilyen módon---konzultáció, vagy aláírásgyűjtés folyamán megadták az elérhetőségüket.
Veleda
@elnyomott: ma délben engem is hívtak telefonon, persze nem hallgattam végig, ismerem már a szöveget. De az elgondolkodtató, hogy soha semmit nem írtunk alá, nem válaszoltunk kérdőívre, a vezetékes telefonunkat kizárólag a családon belül használjuk, a számunkat sem adtuk meg soha.
Délután félnégykor bemondták a hírekbe, hogy az Adatvédelmi hatóság vizsgálatot indított a kikerült telefonszámok, és lakás címek után. Ugyanis volt, aki levelet kapott:)) Na erre varrjál gombot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.