Nincs válasz a lombikbébiprogramot firtató kérdésekre. A kormány több mint két éve ígéri a program bővítését, ami viszont a katolikus egyháznak nem tetszene. „Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz. E kijelentés valóságtartalma sajnos korábban soha nem tűnt annyira reálisnak, mint éppen napjainkban” – a keresztény emberek felelősségéről beszélt Veres András a Szent István-nap alkalmából megtartott ünnepi szentmisén. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke – miután Konrad Adenauertől idézett – bírálta a lombikbébiprogramot. A támogatás növeléséről szóló rendelkezés a püspök szavai szerint a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye, amire oda kell figyelni. „Testvérek, még egy belső veszélyre oda kell figyelnünk! Ugyanis egy fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvény által, amely figyelmen kívül hagyja a krisztusi értékrendet, észrevétlenül is belopódzik a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye!...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a fenti mentalitás az egyházi iskolák tananyaga is lesz? Heti 5 órában, mint a testnevelés? Pláne, hogy ehhez még tornatermeket se kell építeni. Bőven elég lesz a bigott papság kellő mértékű agymosása. A házvezetőnők és ministránsfiúk használata viszont továbbra is egyházi engedéllyel bír.
Vagy ahogy apósom mondá: Minden papnak állót rögvest herélni kellene.
quadrocopter
"„Testvérek, még egy belső veszélyre oda kell figyelnünk! ..."

Bizony! Rád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.