A Partizan Beograd játékosaival együtt a Grobari, az egyik legrettegettebb szerb ultracsoport is ott lesz a Pancho Arénában, az Európa Liga-playoffmérkőzés visszavágóján. A világ egyik legkeményebb, leghangosabb és legbalhésabb szurkolói csoportja érkezik Felcsútra, a Videoton-Partizan Beograd Európa Liga-playoff visszavágójára. Az első, 0-0-s döntetlent hozó belgrádi meccsen egy korábbi illetlen montenegrózás és albánozás, majd petárdázás miatt nem lehettek ott a szerb ultrák. A Grobari (magyarul Sírásók) szurkolói csoport nagy múltú alakulat. Európa-szerte ismertek fantasztikus koreográfiáik, a stadionon belüli pirotechnikai megoldásaik és a rendőrökkel vagy a konkurens szerb csapatok ultráival való összetűzéseik.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nem kívánom, hogy gyújtsák fel az "arénát", mert azt is velünk fizetteti ki!
Őt meg körbeveszi a TEK olyan szorosan, hogy nem érheti semmi baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@karma1: Én is nagyon kedvelem a Kétfarkúakat. Fantasztikus humoruk van, isteni dolgokat találnak ki. De a hatalom besavanyodott!!!
karma1
@Cefi: Azt a mindenit! Persze, mas fegyveruk nem maradt, de ez meg visszauthet rendesen - legalabbis remelem.
A Facebooknak tennie kell ezellen valamnit, mert ez a Facebook ertekeit teszi tonkre...(Oke, nem tul sok van neki, de az legalabb mukodott...;)
Pálinkás Pál
Csúnya dolog ilyet kívánni,de remélem megigazítják a dúcse faluját!!!
Cefi
@Pálinkás Pál: Meg a tek-esek séróját is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.