A Partizan Beograd játékosaival együtt a Grobari, az egyik legrettegettebb szerb ultracsoport is ott lesz a Pancho Arénában, az Európa Liga-playoffmérkőzés visszavágóján. A világ egyik legkeményebb, leghangosabb és legbalhésabb szurkolói csoportja érkezik Felcsútra, a Videoton-Partizan Beograd Európa Liga-playoff visszavágójára. Az első, 0-0-s döntetlent hozó belgrádi meccsen egy korábbi illetlen montenegrózás és albánozás, majd petárdázás miatt nem lehettek ott a szerb ultrák. A Grobari (magyarul Sírásók) szurkolói csoport nagy múltú alakulat. Európa-szerte ismertek fantasztikus koreográfiáik, a stadionon belüli pirotechnikai megoldásaik és a rendőrökkel vagy a konkurens szerb csapatok ultráival való összetűzéseik.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nem kívánom, hogy gyújtsák fel az "arénát", mert azt is velünk fizetteti ki!
Őt meg körbeveszi a TEK olyan szorosan, hogy nem érheti semmi baj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, ezeknek meselj a futott gyeprol meg makoveczrol...:o)))

meszilolo, hogy is van peldaul azzal az eszeki csapattal? Meg a nekik szant, valag penzert felepitendo stadionrol?
orban basi, na ki is a hazaarulo?
Cseszd meg a keritesedet, idiota!
bencemacska
Nem kívánom, hogy gyújtsák fel az "arénát", mert azt is velünk fizetteti ki!
Őt meg körbeveszi a TEK olyan szorosan, hogy nem érheti semmi baj!
kiscsillag66
Először azt hittem, hogy a Kétfarkú kutyapárt készül az űrállomásra!
karma1
@kiscsillag66: Ok nem,... Ok egy nagyon aranyos gyulekezet; gorbe tukrot tartanak a regnalok ele, csak szegenyek azt az egy dolgot felejtik el, hogy orbaneknak egy fikarcnyi humoruk sincs, epp ezert mindenre kepesek.
peldaul erre is: ezeket a vandalokat valakinek be kellett engednie az orszagba.
Ebbol viszont nem csinalhatnak szuksegallapotot, mert ok maguk engedtek be oket, ezek nem migransok...
Szoval a vitya megszivta...:o))
karma1
@durbincs: szallj le rolam,m jo? Getto pedig ott van, ahol az az elmebeteg fonokod csinal: pl. Roszken. Oda menjel te, minel elobb...
Szeretik a halat - igaz, nem az ilyen sopredeket...
Szoval lazulj le rolam, mint a Riga-lanc, jo?
bakegya
@karma1: mondd meg ennek a ...nekem legalább 15-szomszédom van akik nem itthon vannak otthon-de mindegyiket normálisnak tartom és még a véleményüket is meghallgatom-s ha nem értek egyet velük,akkor sem küldöm őket se gettóba,se krematóriumba...itthon egyébiránt már fenntartanak néhányat ezek a durr-bilincs félék...van félni való tőlük bőséggel.
karma1
@bakegya: Ezt baromira sajnalom...:o((( orban bemutatja, hogyan lehet a legszebb hazat is pokolla, siralomvolggye tenni... Epiteni a vilagon semmit sem epitett az agyament stadionjain kivul, viszont amihez nyult, azt szetrombolta, ellopta, elkurta...
bakegya
LÁSSUK-jönnek,jonnek a FÉNYETETŐ SZERETŐ SZOMSZÉDAI A ZORBÁNNAK-MÉSZÁROS AKADÉMIKUSS MAJD MEGMOTOZTATJA ŐKET-a fejér megyei rendőrök még a seggükbe is bele fognak nézni!
karma1
@bakegya: Baratom, szerintem meszaros meg orban TEK-esei olyan vigyazallasban fogjak varni ezt a gengszter bandat, hogy csak na!
Te is tudodm, hogy ott mindenki szajkaratezik, kozuk nincs elvekhez, politikahoz: kizarolag a lopashoz ertenek...:o(((
bakegya
@karma1: ...képzeld magad elé...vasuti fénysorompó,mögötte szűken egy sávos parti út,innen 20 méterre a NAGY MÉSZÁROS CAMPING -NAPONTA TORLÓDNAK A LAKÓKÓBUSZOK,MEGPAKOLT KOCSIK-MERT BEZÁRT KAPU-kiírás,kormányablakos határozattal 12 és 15 óraközi délutáni pihi van!-a sor elejétől 6-700-méteren még be kellene jutnom az utcába-senki nem mozdul egy centit sem-alszanak-fekszenek a volánnál ülők.is...várok...semmi...ELŐREMEGYEK,LÁTOK A TÖREDÉK JÁRDA ÉS A VASÚTPART KÖZÖTT EGYETLEN JÁRMŰSZÉLESSÉGRE LEHETŐSÉGET...NA JÓ EZ NEKEM ELÉG LENNE...AFRANCIA MEGMOZDULNA MONDJA,HA A NÉMET EGY MÉTERT RÁARASZOLNA A Z ELŐTTE ÁLLÓRA-na ahogy ledumálom ezzel a két nációval,KIUGRIK EGY SÜLT PARASZT BÉKÉSCSABAI A HÓFEHÉR TEREPMERCIBŐL,MIT KÉPZELÜNK...ÉS ELKÜLD MINDENKIT AZ ANYÁNK KÍNJÁBA-de ember beteghez mennék...őtet nem érdekli,hova a faxába álljon-különben is nem látom mi van kiírva!!!-és ez itt is és MINDEN SZEGLETÉBEN a mi hol-volt,hol-nem volt kishazánkban így MŰKÖDIK (sikeresen)!-ÚTÁLTAM MINDÍG PANASZKODNI,KÉRNI IS MEGTANULTAM,DE MÁR NAGGYON NEHEZEN TOLERÁLOM AZ AGRESSZIÓT-és egyértelmű,ezt a belpolitikai diktatúra generálja.
kiscsillag66
@karma1: Én is nagyon kedvelem a Kétfarkúakat. Fantasztikus humoruk van, isteni dolgokat találnak ki. De a hatalom besavanyodott!!!
karma1
@Cefi: Azt a mindenit! Persze, mas fegyveruk nem maradt, de ez meg visszauthet rendesen - legalabbis remelem.
A Facebooknak tennie kell ezellen valamnit, mert ez a Facebook ertekeit teszi tonkre...(Oke, nem tul sok van neki, de az legalabb mukodott...;)
Pálinkás Pál
Csúnya dolog ilyet kívánni,de remélem megigazítják a dúcse faluját!!!
Cefi
@Pálinkás Pál: Meg a tek-esek séróját is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.