Egy devizahitel károsult felháborodott a kormány nemtörődömségén, és hangot adott nemtetszésének. Az ilyen esetek után, nem tudom megérteni, hogyan képes egy politikus teljes közönyösséggel az arcán azt nyilatkozni, hogy még nem aktuális megbeszélni a kilakoltatási moratóriummal kapcsolatos dolgokat. Pont egy ilyen rendkívüli ülésre nem ment el a napokban a Fidesz-KDNP koalíció. A neve elhallgatását kérő károsult, akit most csak Ágnesnek nevezünk, elmesélte, hogy férjével közösen vettek fel svájci-frank alapú devizahitelt lakásvásárlás céljából, melyet eleinte könnyedén, majd a megemelkedett kamatok miatt már egyre nehezebben tudtak fizetni. A 2 gyermekük születése után Ágnes otthon maradt a gyerekekkel, így egy fizetésből törlesztettek, vásároltak be és fizették a számlákat. Nehezen, de mindent sikerült kigazdálkodniuk.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Division
Durbincs
Verőce21
És a hazátlan román bérenc: csizmára vert ondó

Mivel ti képviselitek itt a nemzet trágyáját:
Hát szeretkezzetek az ősi foglalkozást űző szülőanyátokkal, rühes férgek. Oszt' jónapot
Cefi
Újabb oldalt találtam, amiről nem lehet megosztani a "gerinces" propelleren. A cikk az egyel feljebb említett négy állat fajtársairól ír:

gepnarancs.hu/2017/08/fideszes-internetes-aktivistak-araszthatjak-el-az-ellenzeki-zart-csoportokat/
bencemacska
A brancsbeliek 160 Ft-on végtörleszthettek, a többi meg le van sz..va!
Ez a fityisz mentalitás!
Cefi
@bencemacska: Nem emberek. Patkányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.