Kovács Tamás Facebook Bejegyzése: „HALLÓ NYUGDÍJASOK….!! Ma csöngött a telefonom a vonal végén annak a párt képviselőjének a hangja,akire 20 évig szavaztam, vagyis elért a Fidesz telefonos kampánya, amely meghallgatván hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen. Nem csodálom,hogy hívogatnak: 2016-ban 2,7 millió ember részesült nyugdíjban, ellátásban, járadékban stb. Ez egy hatalmas szavazó bázis!! Az 1 főre jutó átlagos öregségi nyugdíj 107 968 Ft vagyis 340 Euro. De azért ilyen “magas”, mert nyugdíjas politikusaink, volt elvtársaink, stb. havi millió forint feletti nyugdíjakkal tengetik életüket és ez nagyon megdobja az átlagot. Valamint az utolsó négy évben a nyugdíj emelések átlaga évente 1,9% volt,- idén 1,6% -vagyis az átlagos nyugdíj értékét véve ez egy átlagos nyugdíjas számára évi 2000 Ft körüli emelést jelentett!!! A nyugat európai országokban ennek az ötszöröse legalább az átlag nyugdíj mértéke. A mai...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nincs mit hozzátenni, minden betűje igaz!
Nyílik "a magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" szeme!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szaboria1: Elhiszem Neked, mert mindig is szavahiheto voltal, de mintha igert volna a csuti vizilo 13. havi , sot 14. havi nyugdijat is, nem?
Tudod, olyan csoro meg a csuti kolompar sincs, hogy igerni ne tudjon...:o))))
Peller Anikó
20 évig a fideszre szavaztál rohaggymeg. Idiótákkal vagyunki teletűzdelve.

@karma: hát ki a rossebre húzzák? Ha nincs választási összefogás akkor a szétdarabolódó szavazatok nem érnek semmit. SEMMIT.

Mindegyik idióta párt azt képzeli, hogy majd csoda történik és egymaga kapja az összes voksot.

Persze van egy párt amelyik nem idióta és egymaga kapja. Be. A gecipárt. Na ők nem idióták.

Hanem gazemberek.
quadrocopter
@Peller Anikó: Amelyik megvilágosodott, azt nem kell bántani!
Peller Anikó
@quadrocopter: dehogynem. Nekik köszönhetjük a mai uralkodóinkat.

De valóban, van ennél rosszabb, akik ma is támogatják a rabló, hazug cigny urakat.

Tessék jóvátenni a katasztofális hülyeségüket, mint például a simlicska. Az nem elég ha eldicsekszik vele, hogy ő milyen nagy fideszes csak már nem kap tőlük eleget és csalódott a saját gazdagodását illetően.

Csak az első fideszre szavazást bocsátom meg, akkor még nem lehetett tudni kik ezek.

De 20 év fidesz az már vérlázító.
szaboria1
@karma1: Igérni azt tudnak pl. a Selmeczi nagyasszony is mit ígért
a Manyu.-val és mi lett belőle lenyúlták és a számlát nem nyitották meg az embereknek.
telegdilaci
Sajnos,van egy olyan érzésem hogy 2018-ban is a Fityisz fog nyerni,nincs összefogás,a Fidesz zseniális a gyenge elméjűek,manipulálásában,azt is tudják hogy a hazugság propagandájuknak,Főleg a nyugdíjasok,akik bedőlnek,őket,könnyű manipulálni,félelmet kelteni,Tisztelet,a kivételnek,de vannak nyugdíjasok,akiket nem lehet! és még vannak a hangyányi aggyal rendelkezők,akiknek át tudták mosni az agyát! azoknak aztán nagyon megfelel,ez a korrupt,hazug csürhe! ezek meg nem néznek más TV-csatornát,csak amelyiket,a Fidesz,maga alá gyűrt,és azokat,az újságokat,amelyek nyomják a hazugságokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.