Arthur Finkelstein kampányai mérhetetlen pusztítást végeztek a magyar társadalomban, az emberek lelkében. Arthur J. Finkelstein, Orbán kedvenc gyűlölettanácsadója néhány nappal ezelőtt hunyt el, de szellemi öröksége kitörölhetetlenül itt maradt közöttünk. Finkelstein (vagy Finki, ahogy a Fideszben becézték) örökre nyomott hagyott a gyűlöletre amúgy is fogékony magyar közéleten. Finkelstein a 2008-as kampányban csatlakozott Orbánékhoz, A jövő igennel kezdődik szlogenről kérték ki először a véleményét. A tanácsadó és társa, George E. Birnbaum egyébként nem voltak ismeretlenek a Közép-Európai terepen, mivel korábban dolgozott a cseh konzervatív Mirek Topolánek kampányában, a román konzervatív-liberális Călin Popescu-Tăriceanu mellett, és számos közép-kelet-európai politikus stábjában is – írja a 444.hu. Finkelstein egy zsidó származású brooklyini taxis fiaként született 1945-ben. Első nagy politikai bevetése Richard Nixon oldalán volt: azt az üzenetet kellett átvinni, hogy a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Emléke örökké él, hogy az ördög vigye!
karma1
Ha jonne egy jo pszichologus, pszichiater, aki elmagyarazhatna a magyaroknak, hogy ok nem egy megvetendo nemzet, hogy legyen onbecsulesuk, mert ha ok maguk se szeretik sajat magukat, akkor hogy varhatnak el azt, hogy masok is szeressek, segitsek oket?
Szoval, ha a magyarok onbecsuleset, MELTOSAGAT, es egyeb jo tulajdonsagait hangsulyozva az egesz nemzet atmehetne egy pozitiv "terapian", akkor igenis nem kellenenek evek ahhoz, hogy a rossz beidegzodeseket, alaertekeleseket elfelejtse az ember.
Az a nep, amelyik a ket haboru utan is pozitivan tudott hozzaallni az orszag ujjaepitesehez, az szerintem siman felallhatna ujra, es kezdhetne egy sokkal jobb minosegu eletet elni.
Az ember agya kivaloan mukodik, a rossz elmenyektol automatikusan szabadulni akar, es ez sokat segithetne.
Ennek a legnagyobb akadalya ebben a pillanatban, hogy az emberek tetlenul turtek, hogy az egesz media, ujsagiras, tv, hirszerkesztes, - es most mar az internet is -, atmenjen a fide$$ (es ott is csak nehany szemely kezebe: mehszaros, vajna, habony, rogan meg par kulfoldi buzi, mint a pecina meg a gerkin).
Nagyon jol tudta a minivizilo, hogy akinek a kezeben az osszes media, az uralja a politikat teljes mertekben.
Cefi
@karma1: Akinek van agya és önálló akarata, továbba sosem szenvedett kisebbségi komplexusaban, van becsülete, az mind tudja, pszichiáter nélkúl is.
karma1
@Cefi: En is csak azokra gondoltam, akiknek "egyedul nem megy"...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.