Húsz éven keresztül volt a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelye az Old Man's, amit tulajdonosa tavaly végleg bezárt, és már árulja is.

Nem először, de most már egész biztosan végleg lehúzta a rolót az Akácfa utcai Old Man's. A tavalyi csendes bezárás után a tulaj most már árulja is a háromszintes egykori szórakozóhelyet – szúrta ki a Blikk.  

Nagykörúton belüli terület, Budapest, ingatlan, üzleti ingatlan, 596 m2, 110.000.000 Ft | ingatlanbazar.hu

596 m2-es, budapesti, üzleti ingatlan, eladó, Eladó a VII. ker. szórakoztató negyedben egy három szinten el

„Eladó a VII. ker. szórakoztatónegyedben egy három szinten elhelyezkedő, 596 négyzetméter összalapterületű, üres, felújítandó vendéglátó egység tulajdonjoga! A vendéglátó üzletnek meleg konyhás, szeszesital-árusítás és zenés éjszakai szórakozóhely engedélyei voltak” – olvasható a több internetes ingatlanközvetítő portálon is megtalálható hirdetésben. A háromszintes ingatlan ára jelenleg 110 millió forint.

A hirdetés szerint a tulajdonos profilváltás miatt szeretné értékesíteni a helyet, de ő nem kívánt nyilatkozni. A lap utolérte Feltóti Lászlót, a pub korábbi koncertszervezőjét, aki szerint más is állhat az eladás mögött.

Mint mondja, az 1996-os megnyitáskor nem volt még olyan szórakozóhely Budapesten, ahol vacsorázni lehetett, miközben minden nap élőzenés koncerteket is tartottak.

A bulinegyed nyírta ki az Old Man's pubot

A hely népszerűségnek először a 2006-os zavargások tettek be – a túlságosan közel, a Blaha Lujza téren zajló események a koncertszervező szerint elriasztották a vendégkört –, majd az, hogy megszaporodtak a romkocsmák, amik "pont azzal a retró dizájnnal operáltak, mint az Old Man's".

A véget az hozta el, amikor pár évvel később az egész bulinegyed pár utcával arrébb, a Király utcába tevődött át, az Akácfa pedig kiesett a pikszisből. 

"Az Old Man's hatalmas hely, tetemes a fenntartási költsége. Nem lehetett már kitermelni. Tavaly március 31-én zártunk be. A tulajdonos már évek óta árulta, de senki nem akar pincehelyiséget üzemeltetni" – mondta el a lapnak Feltóti. A pub bejáratára végül tavaly március 31-én került lakat, de és azóta senkinek nem is nagyon tűnt fel, hogy az Old Man's már nem létezik.

Fotó és címlapkép: Old Man's Music Pub FOR SALE FB-oldal

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Jártam arrafelé és nő létemre féltem,de mások is megvoltak rettenve,akik betévedtek az utcába ,annyira büdös,zajos volt és sok ember bunkón is viselkedett ! Teljesen élhetetlen az a környék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.