Reagáltak az egykori nyomozók szájába adott, az eljárási szabályoknak nem megfelelő nyilatkozatokra. Péntek délutáni közleményében reagált a Dózsa György úti balesettel kapcsolatban sajtóban hangulatkeltő és egykori nyomozók szájába adott, az eljárási szabályoknak nem megfelelő nyilatkozatokról a rendőrség. Leszögezzük, hogy a rendőrség kizárólag a hatályos jogszabályok alapján végezheti és végzi tevékenységét, beleértve ebbe a büntetőeljárásokat is – fogalmaztak. Elmondták, a balesetet követően a rendőrségnek nem volt törvényi lehetősége egyik gépjármű vezetőjének őrizetbe vételére sem, hiszen velük szemben a balesetet követően nem állt fent a bűncselekmény megalapozott gyanúja. A büntetőeljárás szabál

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk ha ugy kb. 5 eves lennek, akkor talan meg be is vennem ezt az oheber dumat, amit a rendorseg lenyomott hivatalos kozlemenykent.
A rendorseg nem szolhat bele a mar folyo eljarasba...
Aha,... Ez a mimoza, minden torve nyt betarto szervezet...
Meg a sintersanya...
papa.49
Jól van söndörbirkák ez volt a hivatalos rész, amúgy meg magunk között elmentek ti abba a jó büdös picsába az óhéber etetős dumátokkal !!!
Equus
Szóval... van egy több halálos áldozattal jűró baleset és a helyszínelő rendőr nem tudja megmondani, h ki volt a vétkes... Nincsenek féknyomok, nincsenek tanúk? Halottak vannak, de gyanú az nincs, hanem majd várni kell a szakértőre... Akkor a rendőr mi a picsát keres ott?
Lehet, h arra kellett várni, hozzá lehet-e nyúlni az emberhez vagy nem.
Dicsőséges Nyugat-Ázsia, dicsőséges fülkeforradalom.
bakegya
Várják a fakabátok h két halottal a faszteren és egy letarolt fél várossal a háta mögött egy droggal teli-HÚSTORNYOT EGYENESEN ORBÁN VICCTOR VÉD MEG.
A sintér jobban tette volna ,ha már meg se szólaltatja a kürtöket,mert a ROGÁN MÁR MEGTETTE -szaros a szája magyarország kurmányzóinak-hány köztörvényest fognak még bevédeni a saját porfóliójukon belül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.