Az országos média is folyamatosan figyelemmel követi a Makó térségében zajló ívóvízminőség-javító program sikertelenségét. A makói Fidesz szerint természetesen erről is Buzás Péter és a korábbi városvezetés tehet, ahogy a Maros vízállásától a nem megfelelő szélirányig mindenről. Érdemes azonban a különböző felek nyilatkozatait is összehasonlítani. 2015. december 18-án az önkormányzati társulás adott ki egy sajtóközleményt, amely szerint "lezárult a "Makó és térsége ivóvízminőség-javító projekt". A projekt eredményeinek felsorolásánál olvashatjuk: "a fogyasztók megfelelő minőségű ivóvízzel történő hosszú távú, biztonságos vízellátása megvalósult. " A társulás vezetője egyébként Makó polgármestere, Farkas Éva. Farkas Éva Erzsébet már óvatosabban fogalmazott a 2016. december 22-én megjelent narancssárga Makói Hírekben. Azt nyilatkozta, hogy "a lezárult projekt szakmai–műszaki tapasztalatai, valamint a fenntartási időszakban zajló fokozott monitoring során olyan új tényezők merültek fel,

Forrás: mcsipos.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azt azért tudni kell előzményként, hogy mielőtt az a nőszemély került volna a polgármesteri székbe, Makón és térségében volt a legjobb minőségű vízellátás az országban! Azóta folyamatosan nyomoznak Buzás, a régi polgármester ellen és persze rombolják a várost ezerrel!
quadrocopter
Ezekre a kérdésekre mikor ad választ a narancstamponos rüfke?

"A fentiek alapján felmerül néhány kérdés: hová lett közel 4 milliárd forint? Ha a társulás szerint nem volt jó a víz, akkor miért fizették ki a kivitelezőt? Ha a kivitelező nem végezte el a szerződésben foglaltakat időre, miért nem kértek kötbért? Mi kerül még 1,5 milliárdba, ha az egész rendszer kiépítése került kb. 3,5 milliárdba? Mire költik a fideszes haverok a beruházásból ellopott pénzt?"

Mocskos bűnöző bagázs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.