2014-ben az ellenzék jó része egyszerűen nem ismerte fel azt a tényt, hogy létük nem több a társadalmi alfa-szerepért vívott, a világtól elrugaszkodott csata porfelhőjénél. Hozzátéve, hogy ameddig nem a sógort lövik tarkón, a szélsőjobb sem látszik többnek. Ennek a jelenségnek a Jobbik kifejezetten haszonélvezője tudott, és tud lenni a mai napig. Néhány csápot lebocsátva a hierarchia aljára képes meghúzni a hierarchia iránti lojalitás szálait. Kihasználva különben azt is, hogy az országos szintű társadalmi alfa-szereplő személye iránt kifejezetten közömbös az, aki számára csak sok áttételen keresztül jut el a fenékbe rúgás. Ott „lent” dolgozni kell és adót kell fizetni. Akárki lesz a király. S akkor is, ha a királyt parlamentnek hívják. Ott lent a gépházban teljesen mindegy, hogy ki kiabál lefele, mert lapátolni kell a szenet, és tocsog az olaj. Onnan lentről, amíg csak a hangszórón szűrődik le a „csatazaj”, addig úri huncutság az alfa-szerepekért, a szócső felső végének...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: A sajnos inkább az, hogy a pártok láthatóan semmit sem tanultak. Sem a történelemből általában, sem a 2014-es zakóból.
karma1
@GeoCravker: Mar kezdek arra gyanakodni, hogy lehet, hogy tanuoltak, de kozben orban olyan eros pozicioba kerult, hogy annyi penz all mar rendelkezesere, amennyivel meg tudja venni a botka- es vona-feleket kilora... 2010-ben meg a valasztasi torvenyek sajat izlesre valo formalasaval manipulalt, meg egypar hangzatos, populista szoveggel...
Mind a ket ut CSALAS...
GeoCravker
@karma1: A jelen választási törvények egyértelműen bolsevik törvények. Mert valós kisebbségi támogatottságot képes többségi orszáűggyűlésséá konvertálni. (nem véletlenül indítottak anno irtóhadjáratot a társadalmi többségben levő, de az SZKP vezetés kisebbségét adó mensevikek ellen).

Az Orbán-Botka találkozó valós tartalmára magam is kiváncsi lennék. Vona alighanem az a hajóágyú, akit azért szereltek fel, hogy kikaparja Orbánnak a gesztenyét. DE, a történelemben nem először, önállósította magát. Míg egy koalában nem kap hatalmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.