Lencsevégre kaptuk, megmutatjuk! "Hisz látom, hogy mindenki boldogan integet, Én sírok egyedül, ég veled, ég veled," Este fél kilenc előtt nem sokkal haladt el a Vlagyimir Putyin orosz elnököt szállító konvoj a budapesti Könyves Kálmán körút és az Üllői út kereszteződésében, a Népligetnél a ferihegyi repülőtér felé.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fordítási, értelmezési vagy szövegértési problémák vagynak

Komoly, sőt alapvető az eltérés a hivatalos orosz sajtó által közvetített beszámoló és a derék külgarázdánk odanyilatkozata között

Ha kicsiz idősebb lenne, akkor könnyebb lenne a magyarázat, hogy miért kellett 3 külön géppel, három külön útvonalon jönni-menni a mi drága vendégünknek Vlagyimir Putyinnak: hogy ne tudja a gaz ellen melyiken utazik, vagy részekbe szállítják! =))
Ha nem is részekben, de a részletekben komoly gondok vannak. Mert túl azon, hogy a kimondott ürügy a cselgáncs VB megnyitója lekésetett, valamint hogy megígérte Orbánnak, hogy megtanítja dzsúdózni, a többiről eltérőek az infók. Bár ha jól belegondolok ez a cselgáncsoskodás sem teljesen egyforma. Lévén a megtanítással szemben többen csak leckékről beszélnek, aminek a lengyel vélemények tükrében megvan a maga pikantériája!
Azonban az igazi gyöngyszem az a „ részleteket arról, hogy miről volt szó a két vezető megbeszélésén”.
Míg az orosz sajtó arról számolt be, hogy „Putyin szerint minden eszköz megvan rá, hogy akár jövő év elején elinduljon a Paks II. beruházás érdemi kivitelezése”, a mi derék németalföld-kioktató Szájjártatónk nagyon másként értelmezte a dolgokat. A találkozót követően újságíróknak (Hogy kérdésre-e? Ugyan, az nem szokása) kifejtette: „A jövő év legelején, januárban megindul az építkezés Pakson, a Paks 2 atomerőmű építését nem állíthatja meg most már semmi”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.