Hajdú Péter, az ATV egyik meghatározó arca adott interjút a 24.hu-nak. A beszélgetésen szóba került a műsorvezető életútja, egyes műsorokkal kapcsolatos véleménye. Részletesen beszélt napjaink közéleti kérdéseiről, megismerhettük a politikával kapcsolatos véleményét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
uram isten hülye gyerek; és mit mondanál, ha az lennél? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egy normális országban egyiküknek sem jutna rivaldafény. Itt királyok lehetnek.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/hajd%C3%BAorb%C3%A1n.jpg
Hajdú Péter ennek a társadalomnak egyfajta tükre. Nincs leköpve, nincs lehányva az a tükör,
kristálytiszta lenyomata annak, hogy a magyar társadalom választásokat bokszkesztyűvel
eldönteni képes fele, az erősebb kutya baszik elvét valló, mások nyomorúságán nyálat csorgató konzumidióták gyülekezete konkrétan egy kibaszott nagy Hajdú Péter. Aki ránézésre is, de a felületet megkapirgálva is pontosan az, aminek látszik. Egy elvtelen, szervilis, nyíltan vállalt tehetségtelenségét a mindenoldali, politikailag hasznos kapcsolataival kompenzáló, és ezeknek a gerincet nem igénylő kapcsolatoknak a hátán magasra kapaszkodott néphülyítő. Aki tökéletesen leszarja, hogy szétrohad körülötte minden. Ő híres akart lenni és kibaszott gazdag. Bejött. Pontosan ugyanolyan példakép ő a maga indokolatlanul méretes homokozójában, mint amilyen Orbán Viktor a maga műfajában. Akinél sajnos nincs alkalmasabb a placcon. Lehet, hogy a legocsmányabb trash-ben utazik, de ezt zabálja a nép, és ezt maximálisan érdemes kihasználni. Az elbaszott rendszerváltásban gyökerező igénytelenséget. Az éppen aktuális párkapcsolata révén a szocialistáknak köszönhetően 2002-ben fontos tévéssé lett Hajdú mára a fideszes holdudvarban talált Habony-féle jó ismerősöket. Ki emlékszik, kit érdekel? A lényeg, hogy most magabiztos impertinenciával beleröhög a pofánkba, hogy mégis mi a fasznak kellene egyezkednie egy olyan politikai hatalomnak, amelyik kétharmados bizalmat kapott a
szavazóktól.
Cicamama55
Kiábrándító adó lett az ATV-ből, s Hajdúval kezdődött... Amint helyet kapott, sorban behívogatta vendégként, a most már itt dolgozó, a tv 2-től kirúgott csapatot. Én dühös vagyok miatta, mert ott tartok, hogy az Egyenes Beszédet most már csak akkor nézem, ha Rónai Egon vezeti, s egyedül Krizsó Szilvia műsora az, amit kedvelek. Végképp kezdek kiábrándulni az ATV-ből, pedig régen direkt e csatorna miatt váltottam szolgáltatót. Már ha az ingyen csomagba bevonják sem árt senkinek! Megy a "lecsóba" a többi közé!
quadrocopter
Hát persze Petike picinyem, mindössze csak beszorult a nyelved a Genyó seggébe!
Munkahelyi baleset - nem?
karma1
Szep szinonimat talalt a "seggnyalo" szora = szervilis...
nem tibi
@Eladott Ország: Jó párhuzam ,maximális tisztánlátás . Grat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.