Emlékeznek még László Petra nevére? Ő volt az az újságíró, aki 2015-ben menekültek rugdosásával múlatta az időt, majd amikor lebukott, mert egy újságíró társa felvette az eseteket, bocsánatot kért tettéért. Mára úgy véli, csak a hazáját védte.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A demokrata főszerkesztője az a Bencsik András aki egy kamu facebook posztból kreált egy cikket, hogy Galló az ÁVH-t egykoron vezető Péter Gábor lánya; apja 1945-ben koncepciós perek előkészítésében és lefolytatásában volt tevékeny.
Aztán kiderült, hogy nem hogy nem az apja, de még csak a név sem egyezik teljesen az illetővel.
Őszintén gratulálok. László Petra oda került ahova való. Egy szennylaphoz, amit egy idióta szerkeszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rgyula
@Peller Anikó: Olvastam a Süddeutsche cikket is (most egy hete).
gfx.sueddeutsche.de/apps/e513208/tablet/
Ezt a német RTL-est (aki a Petrára kedvező videót eltitkolta) továbbra is "Tanunak" nevezik, bár mások szóltak neki 2 éve, hogy van valami a videóján. Amikor megtudta, hogy jobbik közeli a Petra, (és még a Jobbik sem védi meg), onnan mindenki ellene fordult. A Petra levelét is meghamisították, pedig csak a tumultusról írt.
A Petra marad "tettes". A szír pedig "áldozat" a cikkben. Van néhány tény:
1) 44°-os szöggel a lábai kőzőtt csak 90cm-es akciórádiusza volt a Petrának és a szír messze azon kívül futott el.
2) Szándéka sem lehetett megrúgni, ha a lába csak távolodott, és sosem állt a migráns irányában.
3) A Petra a tumultusban a Btk § 22 (4) szerint a helyén maradhatott volna, és a csaj nem fért volna el, tehát "jogtalan támadó"
4) Az 1.nekirohanástól megijedt, és onnan már Btk § 22 (3), tehát ártatlan.
5) Csodálom, hogy a németek ezt meg merték tenni és senki sem mérte meg a Petra lábai között levő szöget.
6) Az "illiberális" kormány pedig nem tiltja le a magyar nőt (és a Magyar Nevet) gyalázó hamis videót, amivel pénzt keres a nyugati média, hanem vigyorog a (volt) jobbikos nőn..
7) Ez szintén egy FAKE sípcsontrúgás: www.youtube.com/watch?v=NG10p8843TY
8) "...Mára úgy véli, csak a hazáját védte..." (Ez egy hazugság)
A HVG által megadott hely után („Ich habe verloren. Er hat gewonnen“ = Én vesztettem ő győzőtt) a Petra meg sem szólalt. A férje beszélt arról, hogy védték 1000 évik Európát, és a Bencsik mesélt a magyar történelemről.
szep napot
Mivan akkor ha felrugott egy illegalis hatarsertot. USA-ban, Izraelben, Eszak-Koreaban, hivatalos szemelyek lovik le a hatarsertoket, mint egy veszett kutyat.
rgyula
@idppp: Bocs, hogy ezentúl a szadizmust nem tudod a Petrán kiélni. Keress valami homokzsákot ütlegelni. :)
rgyula
@quadrocopter: Én nem védtem senkit csak a Geometriáról beszéltem. Az ügyész jogot tanult, esetleg ismeri a jogszabályokat is, de nyilván egy geometriai analfabéta. Van 2 video és képek a másik oldalról. A közös nevező egy felülnézeti ábra, amelyik ezeket kielégíti.
Ha megrajzolta volna az ügyész, akkor tudná, hogy optikai csalódás volt a video. Nem video-elemzőt, hanem valamelyik egyetem geometriai tanszékét kellett volna megbízni.
rgyula
@Peller Anikó: Nem kell lelőni őket, mert őket is jól átverték. A csempészek mindent megígérnek, és a Merkel is átverte őket, mert az hogy a: "menedékjognak nincs felső határa", a szíreknek,
ez nem azt jelenti, hogy elég ha egy marokkoi eldobja az útlevelét.
Valójában "korlátlanul be lehet adni a kérelmet" (azután vagy sikerül, vagy nem.)
A németek egyértelműen a kerítés és a kvóta miatt dühöngtek.
Peller Anikó
@rgyula: nem kell, hanem le kellett volna lőni őket amint áttörtek a határon. Teljesen függetlenül attól, hogy ki és hogyan hülyítette őket és hülyítik most is a mai napig.

Jól néznénk ki ha a török inváziót (Mohács, Eger) abból a szempontból néznénk, hogy a janicsárokat ki hülyítette vagy mit ígértek nekik ha elfoglalják Magyarországot vagy Európát.

Ez az egész csak politika, a banya nem mert moccanni sem mert aggódott, hogy mit mondanak a hedvenc választói valamint a már Európába beágyazódott 40-50 millió bevándorló iszlám muszlim.

A többi politikus meg megy a banya után, méghogy nálunk vannak birkák, Európa politikusai is kutyák.

A videókról: van egy videó ahol a focista elvágódádának előzménye is látható, ahol egy fiatal rendőr fogja és húzza vissza a focistát a kölykével. A focista kitépi magát a rendőr kezéből és ettől a lendülettől elesik. A Petrától legalább 2 méterre már elzuhant.

Nem gáncsolhatta fel a Petra. Mivel feléje rohant a focista és zuhant is feléje ezért a Petra hátrahőkölt. Az egyensúlya megtartása miatt lendült a lába.

A csajszit térdenrúgta (legyintette, nem tört el a gyerek lába, szaladt tovább mintha misem történt volna) ezt fenntartom, de mostantól önvédelemnek számítom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.