Emlékeznek még László Petra nevére? Ő volt az az újságíró, aki 2015-ben menekültek rugdosásával múlatta az időt, majd amikor lebukott, mert egy újságíró társa felvette az eseteket, bocsánatot kért tettéért. Mára úgy véli, csak a hazáját védte.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A demokrata főszerkesztője az a Bencsik András aki egy kamu facebook posztból kreált egy cikket, hogy Galló az ÁVH-t egykoron vezető Péter Gábor lánya; apja 1945-ben koncepciós perek előkészítésében és lefolytatásában volt tevékeny.
Aztán kiderült, hogy nem hogy nem az apja, de még csak a név sem egyezik teljesen az illetővel.
Őszintén gratulálok. László Petra oda került ahova való. Egy szennylaphoz, amit egy idióta szerkeszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
A csajszit térdenrúgta valóban. A többi tiszta hazugság, szemétség. Patkány dolog ezen lovagolni.
human
A demokrata főszerkesztője az a Bencsik András aki egy kamu facebook posztból kreált egy cikket, hogy Galló az ÁVH-t egykoron vezető Péter Gábor lánya; apja 1945-ben koncepciós perek előkészítésében és lefolytatásában volt tevékeny.
Aztán kiderült, hogy nem hogy nem az apja, de még csak a név sem egyezik teljesen az illetővel.
Őszintén gratulálok. László Petra oda került ahova való. Egy szennylaphoz, amit egy idióta szerkeszt.
hetöndöe
@human: Megtalálta zsák a foltját,megérdemlik egymást.
rgyula
@Peller Anikó: És mi van ha a Petra nem rúgta meg a csajt, hanem a lány támadta meg ököllel? "Jogos Védelem"!
uploads.disquscdn.com/images/8fadb5b6bc991e86b24b1046d8cfcb93851c35ce37fd9787ffbe0db3b032df9f.gif
quadrocopter
@rgyula: Humor szakra jártál? Be kellet volna fejezned...miért bánta meg bűneit a picha nyilvánosan és bújt el?
rgyula
Nem a bűneit bánta meg, hiszen nem is emlékezett erre a néhány másodpercre, de mindenki ezt követelte. A BORS felröppentette a Kacsát, hogy "elismerte de nem kér bocsánatot!" (A büszke honvédő legendája megszületett). 22-es csapdája volt. Ha nem kér elnézést, akkor elvetemült, ha elnézést kér, akkor "elismert mindent".
Mivel a tumultusban többen nekirohantak, és PÁNIKBAN(!) volt, (a lány nem fért volna el, csak ha feldönti), ezért a Btk §22 (3) szerint ártatlan.
uploads.disquscdn.com/images/0cc3e121497d0ef93544b36ac5fbfd6950a0eb7b140b6d5a7b8953dc3bc3cad8.gif
A szír edző optikai csalódás volt. A nő lába az érintő és a rádiusz metszése fölött volt, mikor épp szemben állt velünk. A csongrádi geometriai analfabétáknak erre volt 2 évük kitalálni.
quadrocopter
@rgyula: Megvan az ítélet László Petra ügyében - Népszava
nepszava.hu/cikk/1117523-megvan-az-itelet-laszlo-petra-ugyeben
2017. jan. 12. - László Petrát garázdaság vétségében mondta ki bűnösnek, és 3 év ... A vádlott és védője felmentés érdekében fellebbezést jelentette be, így ...
Peller Anikó
@rgyula: hoppá, ez valóban új fejlemény, ez az apró mozdulat észrevétlen maradt.

A békésen filmező Petrát a nekilóduló tömegből egy arab csávó már csaknem fellökte, a kezében a nyilván értékes kamerával. Aztán jött az a bizonyos kiscsajszi futva, csaknem nekiszaladt a Petrának és valóban benyomott neki egyet. De ez sem volt szándékos és inkább félrelökésnek minősül, a lányka próbált helyet csinálni magának a karjával.

Viszont ha volt pofája az egész országnak kikészíteni a Petrát egy rossz szögből felvett videó alapján akkor igenis legyen önvédelem, mert rátámadt a szerencsétlen kislány a gyufafej méretű öklével.

Nagyon jó meglátás, kösz. (Na a Petra sem rúgta szét a térdét a kislánykának, ő is ugyanúgy futott tovább)

A rohadék focistát meg egyértelműen nem rúghatta fel, mert már előtte két méterrel elesett a saját lendületétől. A rohadék focista.
rgyula
@quadrocopter: A januári, az egy kirakatper volt. Semelyik párt sem kívánta a felmentést. A ballib gyűlöli, a fidesz nem kívánja felmenteni a volt jobbikost, és a Vonának is kellemetlen, hogy ha ártatlan, akkor: "Miért rúgták ki?" - A német média pedig minden árat megadott (volna) az elitélésért. Túl sokan kívánták az ítéletet. - Ez a video, ahol a "pánik" rekonstruálva van, csak most bukkant fel. (Az RTL-es német visszatartotta a bizonyítékot, hogy a FAKE videót eladhassa.) Orbán Merkelért imádkozik, és Merkelnek nem hiányzik a médiabotrány. Így elitélték. A németek maradnak egyenlőre a "gáncsolás" verziónál. Az ítéletet is meghamísították.
uploads.disquscdn.com/images/8fadb5b6bc991e86b24b1046d8cfcb93851c35ce37fd9787ffbe0db3b032df9f.gif
idppp
@rgyula: Maga szarzsák, fehér bottal nézte a videót, ahol egyértelműen látszik, mit tett az a rohadt, szemét kurva! Az apát a gyerekkel nem sikerült elbuktatnia, de az egyértelműen erre irányuló mozdulat miatt is megérdemli, hogy eltörjenek a hátán egy bikacsököt! Hogy rohadna el a mocskos állatja, de azok is, akik elvtelenül a pártját fogják, mint maga, degenerált, agyhalott fasz!
Peller Anikó
@rgyula: ez pontosan így van. Egy szemétség volt kicsinálni a Petrát. A betóduló agresszorokat pedig le kellett volna lőni.

Nem megrúgni kellett volna, hanem a rendőröknek kellett volna megállítani őket.

Ezért kellett a kerítés, hogy ne kelljen lelőni őket. De ezt az idiótasimogatók nem gondolom, hogy felérik ésszel.
quadrocopter
@rgyula: " Ez a video, ahol a "pánik" rekonstruálva van, csak most bukkant fel. (Az RTL-es német visszatartotta a bizonyítékot, hogy a FAKE videót eladhassa.) "

Aha és a bíróság is így látta?

" Merkelnek nem hiányzik a médiabotrány. Így elitélték. " .- Mert mi köze lett volna Merkelnek a magyar balhéhoz?

"Mivel a tumultusban többen nekirohantak," - Ezt hol láttad?

Konteó mentegető magyarázat, semmi újat nem mutat a videó az eddigi ismereteken felül!
simmering73
Nem emlékezett rá, de bocsánatot kért tettéért, a szír edző optikai csalódás volt, a nő lába az érintő és a rádiusz metszése fölött volt... rgyula téged a fidesz is kormányszóvivőnek teremtett. A f@szt keresel te itt?
rgyula
@Peller Anikó: Olvastam a Süddeutsche cikket is (most egy hete).
gfx.sueddeutsche.de/apps/e513208/tablet/
Ezt a német RTL-est (aki a Petrára kedvező videót eltitkolta) továbbra is "Tanunak" nevezik, bár mások szóltak neki 2 éve, hogy van valami a videóján. Amikor megtudta, hogy jobbik közeli a Petra, (és még a Jobbik sem védi meg), onnan mindenki ellene fordult. A Petra levelét is meghamisították, pedig csak a tumultusról írt.
A Petra marad "tettes". A szír pedig "áldozat" a cikkben. Van néhány tény:
1) 44°-os szöggel a lábai kőzőtt csak 90cm-es akciórádiusza volt a Petrának és a szír messze azon kívül futott el.
2) Szándéka sem lehetett megrúgni, ha a lába csak távolodott, és sosem állt a migráns irányában.
3) A Petra a tumultusban a Btk § 22 (4) szerint a helyén maradhatott volna, és a csaj nem fért volna el, tehát "jogtalan támadó"
4) Az 1.nekirohanástól megijedt, és onnan már Btk § 22 (3), tehát ártatlan.
5) Csodálom, hogy a németek ezt meg merték tenni és senki sem mérte meg a Petra lábai között levő szöget.
6) Az "illiberális" kormány pedig nem tiltja le a magyar nőt (és a Magyar Nevet) gyalázó hamis videót, amivel pénzt keres a nyugati média, hanem vigyorog a (volt) jobbikos nőn..
7) Ez szintén egy FAKE sípcsontrúgás: www.youtube.com/watch?v=NG10p8843TY
8) "...Mára úgy véli, csak a hazáját védte..." (Ez egy hazugság)
A HVG által megadott hely után („Ich habe verloren. Er hat gewonnen“ = Én vesztettem ő győzőtt) a Petra meg sem szólalt. A férje beszélt arról, hogy védték 1000 évik Európát, és a Bencsik mesélt a magyar történelemről.
szep napot
Mivan akkor ha felrugott egy illegalis hatarsertot. USA-ban, Izraelben, Eszak-Koreaban, hivatalos szemelyek lovik le a hatarsertoket, mint egy veszett kutyat.
rgyula
@idppp: Bocs, hogy ezentúl a szadizmust nem tudod a Petrán kiélni. Keress valami homokzsákot ütlegelni. :)
rgyula
@quadrocopter: Én nem védtem senkit csak a Geometriáról beszéltem. Az ügyész jogot tanult, esetleg ismeri a jogszabályokat is, de nyilván egy geometriai analfabéta. Van 2 video és képek a másik oldalról. A közös nevező egy felülnézeti ábra, amelyik ezeket kielégíti.
Ha megrajzolta volna az ügyész, akkor tudná, hogy optikai csalódás volt a video. Nem video-elemzőt, hanem valamelyik egyetem geometriai tanszékét kellett volna megbízni.
rgyula
@Peller Anikó: Nem kell lelőni őket, mert őket is jól átverték. A csempészek mindent megígérnek, és a Merkel is átverte őket, mert az hogy a: "menedékjognak nincs felső határa", a szíreknek,
ez nem azt jelenti, hogy elég ha egy marokkoi eldobja az útlevelét.
Valójában "korlátlanul be lehet adni a kérelmet" (azután vagy sikerül, vagy nem.)
A németek egyértelműen a kerítés és a kvóta miatt dühöngtek.
Peller Anikó
@rgyula: nem kell, hanem le kellett volna lőni őket amint áttörtek a határon. Teljesen függetlenül attól, hogy ki és hogyan hülyítette őket és hülyítik most is a mai napig.

Jól néznénk ki ha a török inváziót (Mohács, Eger) abból a szempontból néznénk, hogy a janicsárokat ki hülyítette vagy mit ígértek nekik ha elfoglalják Magyarországot vagy Európát.

Ez az egész csak politika, a banya nem mert moccanni sem mert aggódott, hogy mit mondanak a hedvenc választói valamint a már Európába beágyazódott 40-50 millió bevándorló iszlám muszlim.

A többi politikus meg megy a banya után, méghogy nálunk vannak birkák, Európa politikusai is kutyák.

A videókról: van egy videó ahol a focista elvágódádának előzménye is látható, ahol egy fiatal rendőr fogja és húzza vissza a focistát a kölykével. A focista kitépi magát a rendőr kezéből és ettől a lendülettől elesik. A Petrától legalább 2 méterre már elzuhant.

Nem gáncsolhatta fel a Petra. Mivel feléje rohant a focista és zuhant is feléje ezért a Petra hátrahőkölt. Az egyensúlya megtartása miatt lendült a lába.

A csajszit térdenrúgta (legyintette, nem tört el a gyerek lába, szaladt tovább mintha misem történt volna) ezt fenntartom, de mostantól önvédelemnek számítom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.