Bogdán László, Cserdi polgármestere büszke arra, hogy cigány származású magyar ember. A Fidesz által életre hívott rendszerben lényegében nincs semmilyen lehetősége a cigányságnak, mondta el a Magyar Nemzetben megjelent interjújában Bogdán László, Cserdi polgármestere. Farkas Flórián például napjainkban a cigányság megítélésében a legkártékonyabb személy. Ő viszont nem egyenlő a magyarországi cigánysággal. Bogdán nem is érti, hogyan gondolhatja bárki, hogy a korrupciós ügyekbe keveredett Farkas, aki miniszterelnöki tanácsadó és az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetője képes lesz tisztességesen szavazatot szerezni, utalva arra, hogy nyár elején a Fidesz megújította az együttműködést a Farkas Flórián elnökölte Lungo Drommal. A polgármester nem látja, hogy ki lehetne hiteles roma vezető, ugyanakkor reális esélyt lát arra, hogy a cigányság kérdése felülkerekedj

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A Cigány kérdés Mária-Terézia ideötöl datálódik.
Hogy 265 év nem volt elég nekik a lelkészkedéshez mutatja ,hogy nem is akarnak az írott ,és íratlan szabályokat elfogadni.
Ahol nagy többségében egy tömbben élnek cigányok maga a gettó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: nem nem...kiragadta az ellés szót...holott mondanivalómnak nem az volt a lényege!!!végeredményre nem az általam említett problémára válaszolt,hanem elment a megfogalmazásom külalakja felé..Az élet egyre kevésbé igazolja a ti libsi,mindenki egyforma világotokat..és nektek ez fáj...Ha már nem tudtok értelmesen válaszolni,akkor előjö9n nálatok az aduász...az hogy rasszista,náci..egyebek!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Probalkd meg felfogni, hogy azert, mert valaki ciganynak, negernek, vagy eppen zsidonak szuletik, mindegyikuk EMBER, es mint tudjuk, az ember, a no - SZUL, mig a koca ellik...
Pálinkás Pál
@karma1: EMBER-nek ,ahogy te írod,azt nevezzük,aki úgy is viselkedik!!!Ezek között az a legkevesebb!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Ez a te es ugy altalaban a jobbikosok megitelese, es mint ilyen, elegge szubjektiv...
Pálinkás Pál
@karma1: Nem vagyok jobbikos...ezt tisztázzuk...de viszont nem szeretnék ilyenek között élni!!!Magyarázd el nekem,miért akarjátok ti libsik ránkerőltetni ezt a trágya népséget,amikor az élet naponta pofán köp titeket a viselkedésük folytán!!!Tudod mit,kicsit utópisztikus...de adni nektek egy országot,oda magatokkal vihetitek őket,és élhettek együtt nagy boldogságban!!!De nincs két-három nap múlva menekülés...meg nincs segély,majd éltek abból amit megtermeltek!!! Ja hogy arra alkalmatlanok,nos...akkor mi szükség rájuk Európában???
Pálinkás Pál
@Horizont: dehogynem ,vérlibsi vagy a javából...építsetek magatoknak világot,de ne a mi kárunkra...fentebb írtam adni nektek egy országot,oda a teféléket,meg a gyámolítottjaidat,aztán se be,se ki...és utána azt zabáljátok amit megtermeltek,segély élelem nuku...kíváncsi lennék hány hét után sírnátok ?
Mellesleg ha nem tetszik az ellés szó,ne olvasd a kommentemet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.