Nem túlzás azt állítani, hogy Európa biztonságát a magyar adófizetők finanszírozták - áll a levélben. Orbán Viktor az alábbi levélben kért 135 milliárd forintot az Európai Bizottságtól. A Jean-Claude Juncker bizottsági elnöknek címzett elég kurta írás rögtön a második mondatban leszögezi, hogy Magyarország a schengeni egyezményt követte a migrációs válság alatt, többek között azzal is, hogy a déli határra kerítést épített. "Nem túlzás azt állítani, hogy Európa biztonságát a magyar adófizetők finanszírozták" - tér a tárgyra a magyar miniszterelnök, megemlítve, hogy mindez 270 milliárd forintba került. Ezek után az európai szolidaritásra és a görög illetve olasz példára utalva kéri, hogy ennek az összegnek a felét fizessék ki. A végén pedig megmagyarázza, hogy miért kérjük a pénzt utólag: a válság időszakában az azonnali akciót kellett végrehajtani és nem segítségért folyamodni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha ezt is lenyeli az EU, akkor én már igazán semmit nem értek a világból!
Fejemre húzom a takaróm és elásom magam!
Ludmilla
ez a pofátlan bűnöző azt hiszi,hogy Európa is benyeli az a szart,amit a nép arcába vág?Ezt is el akarja lopni a tolvajbanda?
volvós
2.700.000.000 HUF -ba került a kerítés (sicc!) és most ez a g...i
az agyonszidott EU-hoz megy csúszva - mászva koldulni...kérje
inkább a mangalicaméhszaros lőrikétől...arschloch !!!
quadrocopter
Az üres stadionokat is a magyar adófizetők finanszírozták, geci, azt mikor fizeted vissza a közösbe?
Van bőr a mocskos sunyi pofádon tarhálni attól a Brüsszeltől, amelyiket köpködted? Szarházi gerinctelen féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.