Itt van az ősz, itt van újra, és vele a kormányközeli értelmiség zártkörű bográcsozása. A kötcsei pikniken hagyományosan beszédet mondó Orbán Viktor minden évben ellőtt egy-két kisebb-nagyobb vihart kavaró el-, ki-, vagy éppen beszólást. Önnek melyik tetszett a legjobban?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát, igen! Egyszer kell nyerni, de nagyon, aztán csinálunk olyan választási törvényt ami nekünk kedvez, létre hozzuk a levelező tagozatosok szavazó táborát, ellopjuk a fél országot, oszt jó napot!
Kreálunk ellenséget, és amíg mindenki azzal foglalkozik, és azt utálja, Mészárosból Európa leggazdagabb univerzális gáz szerelőjét kreáljuk.
Qqberci
@Nessy: "ellopjuk a fél országot, oszt jó napot!"
Alábecsülöd őket...
Nessy
@Qqberci: Még reggel van, nem ébredtem fel teljesen! :-)) Délre csak a kerítés marad.
nem tibi
„A kommunisták olyanok, mint a Terminátor: néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni"
Igen és a volt keményvonalasok a fidesz szavazótáborában rejtőzködnek már 7és fél éve .
Sokat gondolkodtam rajta mitől komcsizanak azok akik a pártállami hatalom idején életszinvonalukra nem panaszkodhattak ,majd később
az Antall ,Horn ,Meggyesi ,Gyurcsány ,Bajnai kormány ideje alatt éltek jól és tudtak gyarapodni ,most meg idestova 8 éve csak vergődnek ,veszélyben a vagyonuk ,lakásuk munkájuk amit konkrétan egy ciklusban a Horn kormány ideje alatt a nyugati tőke segítségével sikerült összeszedni . Most meg kiteszik a sokész bukra az Orbán paplan szájából a mikrofonba kipárolgott extrém "bölcsességeket" .
Megáll az ész ! :-(
verőce21
"huzamosan létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza” - látom nyerő a szavazáson.

Orbán megjelenése az európai politikai színpadon a kormányzásnak ez a szinte elfeledett formája, amikor valaki megpróbál valós problémákra megoldást találni, óriási népszerűségnek örvend még Nyugaton is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.