2018 második negyedévétől vehetik birtokba az úszni vágyók a Duna Arénát.

Véget ért a vizes világbajnokság, meg a Masters VB is, ám a Duna Arénát azóta sem nyitották meg a nagyközönség számára, mivel jó ideig kérdéses volt, hogy ki lesz a létesítmény üzemeltetője egyáltalán.

A hvg.hu megkeresésére most elárulták: a Nemzeti Sportközpontok (NSK) lesz az üzemeltető. 

Ám van egy csavar a történetben.

Először ugyanis el kell bontani a világbajnokságra felépített ideiglenes lelátókat, ki kell alakítani a verseny utáni igényeknek megfelelő belteret. Az NSK 2018-tól veszi át az üzemeltetést, az úszni vágyó közönség 2018 második negyedévétől veheti birtokba a Duna Arénát.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Gobinho)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Önöknek építettük, az önök pénzén! Lásd Tüske aréna is .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
1 evig meg nem lehet hasznalni, es az atalakitas ujabb 50 milliardba fog kerulni.
Birkak keretik begetni jo hangosan!
justhpeter
@Yoda69: Maximálisan egyetértek, de a birkanép ezt fel sem éri ésszel.
lusta
@Yoda69: Az átalakítás, de addig is valakiknek (az adófizetők és köztük a bégető birkák is) a fenntartást ki kell fizetni.Az lesz jó pár milliárd. Na bumm, akkor mi van?
Béla333
Addig meg majd Bástya elvtárs uszogat a testőrei figyelő szemei előtt...
Yoda69
@lusta: @justhpeter: A fideSS ismet jol lehuzta a birkakat. Nem eleg hogy 10x annyiert rendeztek a VB-t mint egy normalis orszag (80%-a penznek garantaltan fideSS zsebekbe vandorolt), de meg utana is intezik hogy folyamatosan lehessen rabolni az adofizetok penzet. Ez nonszensz. De nincs mit tenni. Amig a birkak hatalomban tartjak a gecit, adig mi adofizetok is veluk egyutt szivunk. A kulonbseg csak az hogy mi atlatjuk a problemat, mig a birkak meg tapsolnak is hozza.
idppp
Az a fő gond, hogy mindenki csak az úszásról beszél, de a Dagály fő funkciója a gyógyvíz és a hozzá kapcsolódó kezelések voltak! Nagyon sokan látogatták, mert olcsó volt, ami gondolom, most, hogy ilyen puccos nevű isten tudja mi lett, jelentősen meg fog emelkedni. Kérdés, hogy egyáltalán visszakapjuk-e a gyógyfürdőt? A jó büdös franc kívánta az úszó VB-t ilyen áron, annak bekerülési költségéről nem is beszélve! Magyarán, kétszer szívtuk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.