Két társaság szólalkozott össze a nyár utolsó éjszakáján siófokon a Petőfi sétány egyik szórakozóhelye előtt. A tulaj megpróbált békíteni, de ráfaragott.

A siófoki rendőrök szeptember 1-jén a hajnali órákban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több személyt is elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra – olvasható a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A két társaság tagjai augusztus 31-én 23 óra 45 perc körül a Petőfi sétányon, egy szórakozóhely előtt szóváltásba kerültek egymással.

Az üzlet vezetője az esetet tapasztalva közéjük állt, hogy megakadályozza a további konfliktust. Végül az egyik társaságból többen is bántalmazták a szórakozóhely vezetőjét, akinek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek. A konfliktusnak a sétányon szolgálatot teljesítő rendőrök rövid időn belül véget vetettek.

A nyomozók garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy külföldi állampolgárt gyanúsítottként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek" – áll a közleményben.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A cikkíró ezek szerint azt sugallja, hogy nem kell közbelépni.
Remélem, akkor sem lép közbe senki, ha a cikkírót bántalmazzák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@teuton: No akkor tuskó...ugorj neki mégegyszer!!...Olvasd csak el meddig számít menekültnek valaki!! Mellesleg az első hozzászólásom a cikkhez egy reagálás volt libsi komád iróniájára.
A narancsagy sem jött be,mert egyformán utálom a fideszt,meg a kontinenst elárasztó söpredéket!!
teuton
@Pálinkás Pál: Na akkor ajanlom neked, hogy tanulj meg olvasni! 1. ENSZ-Charta. 2. Genfi menekültjogi egyezmeny. 3. Unios Alapszerzödes. 4. Dublin 2. Hogy te mennyire vagy analfabeta es azt sem tudod, hogy a nemzetközi jog felülirja a nemzetit, arrol nem en tehetek. Hogy te kit utalsz, az sem erdekel, de ha te ugy gondolod, hogy barki (te vagy Orban) megmondhatja, melyik szamit biztonsagos orszagnak, akkor nem csak tevedesban vagy, hanem valoban tusko.
Pálinkás Pál
@teuton: Például utálom a teféléket...akik a koszos csőcseléket a normális emberek nyakába akarják telepíteni!!!Mellesleg miért tiltakoztok egy uniós népszavazás ellen ,hogy kell -e ez a söpredék?! az összes libsit a hideg rázza ha erről hall...Nickneved pirul szégyenében..hozzád talán az ali,vagy a ricardó illene!!!
teuton
@Pálinkás Pál: Nevetseges es primitiv mocskolodo vagy, melle meg analfabeta is. Az Unioban vannak szabalyok es törvenyek, pl. az alapszerzödesben az all, hogy a minösitett többseggel hozott döntesek minden tagorszagra kötelezö ervenyüek. Az ENSZ-Charta es a Genfi Menekültjogi egyezmeny is elöir bizonyos dolgokat, olvatatsd fel magadnak! Mifele magyar nepszavazas valtoztat ezen barmit? Hol es milyen törvenyes lehetöseg van europai nepszavazas elinditasara? Ha letezik is ilyen, nem te es a magyar kormany fogja elinditani... Mert ugye a magyar nepszavazas is eredmenytelen lett! A költsegeit ki fizette?
Masreszt ha majd megtanulsz olvasni, nezdd meg, mi lett az olasz nepszavazas eredmenye pl. atomerömüvek ügyben? Nemetorszagban is 5 even belül bezarjak az utolsot is...
csa-csa
@elnyomott: Te közbelépnél ha a bámészkodók között lennél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.