Az, aki ma a kölcsönös kompromisszumok keresése helyett a választási rendszeren rugózik, nem a kölcsönösen előnyös kompromisszumos összefogás kereteit keresi, hanem a választókat is megosztva izmozik, egy másik párt vezetőjét akarja leváltani, az egyszerűen nem ellenzéki. Nagyon leegyszerűsítve: aki az összefogáson dolgozik, és nem csak pofázik, az ellenzéki. Míg az, aki csak pofázik, illetve azt hangoztatja, hogy „ma kivel nem fogok össze”, illetve „mindenről a választási rendszer tehet”, az nem ellenzéki. Pontosabban: Orbáné és a Fideszé biztosan nem.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Béla333: Te itt rugózol a lopott értékeken. Nem állítom, hogy nem volt mutyi. Az egész gengszterváltás egy nagy mutyi volt. Amelynek haszonélvezői minden oppártban jelen vannak manapság.
Te milyen, konkrét, bíróság által jogerősen elítélt lopásokat ismersz? Ha egyet sem, akkor semmivel nem vagy jobb a koncepciós szájtépőknél, összeesküvésgyártóknál, stb. Gyanúim nekem is vannak. A jelenlegi "ellenzék" elég sok tagjával kapcsolatban is.
Mutyibrigádilag is. Juhász, Schiffer, Szigetvári akciózásai olyan mértékben szolgálták és szoolgálják az ellenzék megosztásával Orbánt, hogy az aligha lehet véletlen. A Momentumról, pofozkodó provokatőr krétarajzoskáról már nem is beszélve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Béla333: Már bocs, de ne csúsztass. Azt kérdeztem, hogy Sch. hányszor jelentette fel Orbánt. Összehasonlításként azzal, hogy Sch. első ténykedéseinek egyike volt Gy. F. feljelentése. Erre Te idemaszatolod, hogy az LMP számos (?) alkalommal tett be és feljelentést a Fidesz disznóságairól.
Ennek alapján írtam, hogy ha Te, minden LMP-s ügyek tudója sem tudsz egy esetet sem, akkor nyilván nem volt.
Ennyi. A többi hitvita. Szavazz nyugodtan az LMP-re, ha számodra ők az origo.
Béla333
@GeoCravker: 20.22
Akkor kezdjük az elején: honnan veszed, hogy Schiffer jelentette fel Gyurcsányt?
Én a gugliben ezt olvasom:
"Fentiek alapján, a Lehet Más a Politika (LMP) képviseletében feljelentést teszek Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ellen a Btk. 225. § -ban megállapított hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt. A Btk. 225.§ értelmében, hivatali visszaélést követ el az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyéb módon visszaél. "
greenfo.hu/hirek/2009/10/06/jogszabaly-megrendelesre-az-lmp-feljelenti-gyurcsanyt_1254824487

Tehát idézd ide azt, hogy Schiffer magánszemélyként tett feljelentést!
Nem vagyok mindentudó az LMP ügyeiben, de több tucat ügyre emlékszem, amikor az LMP feljelentést tett a Fideszes disznóságok miatt! De ezt még a te kedvedért sem fogom egyenként felkotorni!
Ha nem akarsz emlékezni, vagy másként akarsz emlékezni, akkor hiába is idézek neked ide bármit is!
GeoCravker
@Béla333: "Tehát idézd ide azt, hogy Schiffer magánszemélyként tett feljelentést!"
Azonnal, ahogy ideidézed, hogy hol emlegettem magánszemélyként való feljelentést.

Miközben persze Te is tudod, hogyne tudnád, hogy ettől még pontosan ugyanúgy nyitva van a kérdés. Mikor tette feljelentést Orbán ellen?
Ígérem, hogy igyekszem folytatni, amikor erre választ adsz.
Béla333
@GeoCravker: 21.12
Na akkor örülök, hogy legalább idáig eljutottunk: Schiffer az LMP nevében tett feljelentést Gyurcsány ellen és az LMP tett feljelentést a Fideszes korrupciós esetekben is. (Remélem ezt nem vitatod, hogy az LMP számos esetben feljelentést tett, csak azért, mert darabra nem idézgetem ide neked, hogy mikor, milyen ügyben tettek feljelentést!?)
GeoCravker
@Béla333: Ezek szerint patthelyzet. Te nem tudsz/nem akarsz válaszolni egyetlen konkrét kérdésre sem. Nekem meg sem időm, sem kedvem gyógypedagógust játszani.
Béla333
@GeoCravker: 21.19
Gyógypedagógust nem kérte senki hogy játszál, nem kellene itt nagyképűsködni!
Egész végig Schiffert mocskoltad azért, hogy feljelentést tett, aztán amikor bebizonyosodott, hogy Schiffer az LMP nevében járt el, akkor meg jössz a nagyképű dumával?
Mondj még egy olyan pártot, aki annyi feljelentést tett a Fideszes disznóságok ellen, mint amennyit az LMP tett! Azért mert nem sorolok fel neked ilyen eseteket, azért még azt nem mondhatod, hogy pl. Hadházy nem tett számos esetben feljelentést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.