Budapest, 2017. szeptember 2., szombat (MTI) – A jövő évi választás igazi kérdése az lesz, hogy “Orbán vagy Európa”, a Demokratikus Koalíció pedig Európát választja és ehhez kéri a választók támogatását – mondta a párt szombati, fővárosi kampánynyitó rendezvényén a DK elnöke. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: hét hónapjuk van arra, hogy bebizonyítsák, Magyarország lehet egy békésebb, nyugodtabb, európai, polgári ország. A politikus megígérte hallgatóságának, hogy kormányzóképességgel, emberi tehetséggel és tisztességgel képesek lesznek ezt bebizonyítani. A volt miniszterelnök azt mondta, a jelenlegi kabinettel szemben ők úgy gondolják, hogy az állam ereje nem a kormány erőszakosságában, hanem szabad polgárainak és azok szabad gyülekezeteinek szabadságában van. A magyar politika egy része a múlt fogságában él, a DK viszont a jövő felé szeretné fordítani figyelmét és energiáit – jelentette ki. A hazafias szolidaritás politikája nem állítja szembe egymással a különböző...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Fantasztikusan megkomponált, jól összeszedett, lényegre törő, államfőhöz méltó, igaz beszédet tartott Gyurcsány Ferenc. Gratulálok !
Béla333
A DK és a politikusai nem választhatják Európát, mivel akkor érdemben ki kellene/ki lehetne vizsgálni az elmúlt évtizedek korrupciós ügyeit, amiben a DK-s politikusok zöme érintett!
Mondjuk a 4-es metró korrupciós ügye hogyan is áll?
Úgy hogy az adónkból visszafizetünk egy rahedli pénzt, de a magyar Polt féle ügyészség nem talál semmi terhelőt?!
Mekkora pánik lenne akár a DK-nál is, ha ezt és még számos más korrupciós ügyet egy független (mondjuk Uniós) vizsgálóbizottság vizsgálna ki, nem a Fidesszel közösen bebetonozott Polt Peti!
maci0427
Sajnos a baloldal,így Gyurcsány "dékája" és az egész MSZP.- leszerepelt már,a régi öregek sem kellenek,most éppen megy a balhé Botkával,nincs olyan alternatíva a láthatáron ami a kisembereknek is megfelelne,így marad az agónia...És jövőre ugyan ez...
szaboria1
@Béla333: Megnézted már az eredeti EU határozatot a 4 metró ügyében mert a fidesz itt is csúsztatott egy nagyot. Náluk is találtak egy csomó elszámolási hibát. Amióta a világ mindig voltak akik csaltak ki kicsiben ki nagyban sajna a mostaniak már
kezdenek új meg világításban csalni. Tudod az LMP-ben is vannak aki SZDSZ és más pártok tagjai is voltak. Gyurcsány is sajnos későn jött rá egy kicsit megvezették ráadásul még jött egy gazdasági válság is.
Béla333
@szaboria1: 07.47
A 4-es metró ügyében engem csak kisebb mértékben aggaszt az, hogy a Fidesz, vagy az MSZP lopott többet?! Engem az aggaszt, hogy a politikai "elit" a jelek szerint kilopta a pénzt és mi adófizetők meg a büntetést befizetjük úgy, hogy a tolvajok közül senki nem vonul a dutyiba!
Valóban akik közpénzek közelében mozognak, azok el is csábulhatnak, de tegyék ezt annak a tudatában, hogy jó eséllyel el fogják kapni őket ugyanúgy, ahogy az Unió számos más országában elkapják a politkusi bűnözőket is.
Csak nálunk biztosak a bűntetlenségben, hiszen nézd meg hány tolvaj politikus ül?
Gyurcsány és akármelyik LMP-s politikus között van egy alapvető különbség: Gyurcsány egy időben az ország első embere volt, miniszterelnök és a kormányzó MSZP elnöke. Ez nem egy olyan pozíció, amire azt lehetne mondani, hogy semmi köze nem volt az akkori dolgokhoz, hiszen csak valahogy odakeveredett!
Csizmás Kond
Ez az európázó maszlag mindig is sántított. A fogalom földrészt jelent nem kormánybeállítottságot. A hovatartozás meg kimondottan diszkriminatív, ugyanis megvetve szól azokról akik akaratuk, vagy helyzetük miatt nem a migráncspátyolgató, kufár, buzibanda táborához tartoznak. Így ilyen áron szerintem senki nem akar egy kupecdemokrácia tagja lenni ahol ilyen félnótások viszik a prímet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.