még azt gyaníthatná bárki, hogy a zavargásokat Rogán tudtával és belegyezésével készítik elő. Ami a beosztása miatt még azt is jelenthetné, hogy a miniszterelnök tudtával és belegyezésével. Ez pedig nem lenne szép dolog. Így várjuk meg türelemmel, hogy Pintér Sándor milyen jelentést tesz le az asztalra a kabinetfőnök bejelentésével kapcsolatban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ne bazzz...ez a tetves ócska Rogán-Tróger még él? Mi ez a hanyagság likvidátorok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: A Teréz körut kapcsán szinte mindent elszúrtak. Még csak nem is beszéltek egymással.
Így a bomba volt, amikor kint, volt amikor az üzlethelységben robbant. Végül kikötöttek a szögekkel töltött csőbombánál. De közzétették a köztéri kamera felvételét, ami alapján az nem lehetett, mert ott mászkálnak, amikor robban. Ahogy egy szöges bombát aligha él túl rendőr, aki mellet robban.
dr. prédikátor
Egy helyütt már leirtam: biztosra veszem hogy már szervezik a balhét a göbbelsi minisztériumban!!!Majd előszedik a sok izomagyúbarmot mega savazó vén faszokat és a vonyító , köpködő vén banyákat.Bevetik a fityfasz birka nyuggereket is.
GeoCravker
@dr. prédikátor: Miközben megbánják, hogy elengedték Wittner kezét, aki az ultrák felé fontos kapocs volt 2006-ban
RonaGyuri
Jogos az aggodalom, de …

Őfenesége elmeállapotának gyorsuló romlása valóban ad okot az aggodalomra, de talán még nála is erőteljesebb a Toncsié

Nem újdonság senki számára, hogy mint Lenin elvtársaz s időnként betolják a karbantartókhoz, pedig ő ott évtizedek óta csak fekszik, Őfeneségének is szüksége a TMK-ra. Grázi barátaim sokat vigyorognak a TEK-esek ottani pihenőnapjain. Azt is megtapasztalhattuk, hogy egyre kisebb az érzékelhető eredménye a kezeléseknek. Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy állapota aggodalomra ad okoz. A túlzás persze abban van, hogy nem érte, hanem tőle aggódunk! =))
Mindeközben talán nem fordítunk kellőfigyelmet a derék propaganda min9szter mentális (vissza)fejlődésére.
A minap is addig hergelte magát,míg azt találta mondani – miközben a már magában is elképesztően bornírt utcai zavargásokkal fenyegetőzött - , hogy „vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak”!
GeoCravker
@RonaGyuri: Igen, és igen.
Pont ez a rogéni elkattanás az apropos. Mert vagy blöffölt ez a marha, vahgy feljelent. Ebből a kijelentéséből már nem igazán tud kihátrálni.
Még akkor sem, ha az agyhalott híveknek teléjesen megfelel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.