A Videoton-szurkolók beszóltak a nemzet gázszerelőjének. Kísértetiesen szórakoztató színjáték szegélyezte az egy héttel ezelőtti Videoton-Ferencváros mérkőzést a felcsúti Pancho Arénában. Az élvonalbeli rangadó a 61. percben félbeszakadt, mert a stadionban elment az áram, és kihunytak a fények. A sötétség először csak tíz percen át tartott, utána a Pancho Aréna egy időre visszakapta a fényeit, de aztán újra sötétbe borult minden. Sokan bekapcsolták a zseblámpát a mobiltelefonokon, a kemény mag pedig elkezdte szórakoztatni magát: „Hol van a villany, Mészáros hol van a villany (…) Hol van a villlllllaaaaaany, Mészáros hol van a villany?!”, „Ezt is elloptad, ezt is elloptad, ezt is elloptaaaaaad….” – hangzott fel a stadionban.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
És a miniszterelnöknek ez a legjobb barátja...Vagy csak a spanja ? Okos ember ez a g.viktor...A legbutábbat , de a legengedelmesebbet rakja a pénzei közelébe őrzőnek. De ha eljön a bukta, akkor ez úgy fog énekelni, mint egy énekesmadár. Nem kell kemény pöcsű ügyésznek lennie annak, aki ebből a faszfejüből információkat akar megtudni a zorbán vagyonról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.