Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában bejelentette: 2018-ban harcba száll Orbán Viktorral.

Hivatalos: Szél Bernadett az LMP miniszterelnök-jelöltje

Az LMP társelnöke Demcsák Zsuzsának elárulta, 

az ellenzék teszetosza politizálása tette fel az i-re a pontot, tartott attól, ha nem lép, akkor elúszik a jövő évi választás.

„Érzem magamban az erőt, az eltökéltséget és az elkötelezettséget is” – szögezte le Szél Bernadett, majd vitára hívta a miniszterelnök-jelölteket. „Akár ebben a stúdióban, hozzunk ide székeket, nem füstös szobákban kell ezeket a dolgokat megbeszélni” – fogalmazott.

A politikusnő elmondta, az országos elnökség támogatja a miniszterelnök-jelöltségét, a végleges döntést a kongresszus fogja meghozni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem akar itt senki miniszter lenni, csak bejutni a parlamentbe és jópénzért nem csinálni semmit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nekem Szél Bernadettel semmi bajom, ha önállóan venné fel a harcot orbánnal. DE az LMP-s hátszél már nem tetszik. Az LMP sosem volt egy karakteres párt, mert ha az lett volna, akkor nem 3-4 %-on állna a közvéleménykutatásokban. Az LMP-re még mindig rányomja bélyegét Schiffer, aki a lehető leg többet ártott az LMP-nek. És hab a tortán az LMP elnökségében Ungár Péter, aki annak a Scmidt Máriának a fia, aki az egyik leg véresszájúbb fideszes és orbánfan. És igenis tessenek végre egy nyilvános vitát lefolytatni eggy-két vagy több TV csatorna közvetítésével, ahol a választópolgárokat kell meggyőzni, hogy miről van szó és miért kell most egyemberként kiállni orbán ellen?? Ha orbán ezen a vitán nem akar részt venni az ő helyét egy bábúval kell helyettesíteni, és neki is lehet kérdéseket feltenni, legfeljebb egy automata válaszol, hogy "balabla-blabla"
Hellcat
A vity tuti nem áll ki vitázni mert egy beszari paraszt akit akárki agyonverne egy vitában. Azt viszont várom más jelölt kiáll-e vele.
magyarbakancs
Magyar György a legnormálisabb közéleti ember.
Nála jobbat nem igen találnál mint miniszterelnök.
Még Bokros Lajos ki 20 éve midig ugyan azt mondja világnézetét és politikai meggyőződését.
Nem cserélgeti nézeteit mint más az alsó gatyáját.
JAJMÁR
Talán nem kellene nagy jelentőséget tulajdonítani a mai ellenzéki pártoknak. Nincs jövőjük. Ahogy én gondolom.
Ugyanis, ha "megegyeznek" a pártok, ahogy sokan várják, abból hatalmas marakodás lenne egy győzelem esetén. A megegyezés mindjárt eltörpülne a "lehetőségek" mellett. Aztán szétesne az egész. A hatalmat nem elég megszerezni, meg is kell tartani, így Ebből is a fidesz profitálna.

Ha a fidesz nyer, aminek nagy esélye van sajnos, tovább törpülnek a régi kicsik, az ő harcuk arról szól, hogy néha a felszínre törjenek levegőért.
Ennek így vége van!

Talán az lenne a legjobb, ha a mostani összes pártocska megjelölné a maga mini.jelöltjét, majd ezek vitatkoznának a nyilvánosság előtt, és a választók döntenének, hogy melyik legyen a kihívó! Akit aztán teljhatalommal fel kell ruházni, hogy a kormányát összeállítsa, minden egyes ellenzéki pártból kimazsolázza a szakembereket.

Program? Hát nehéz, hiszen ebben a struktúrában nem lehet felelősen programot alkotni.
Sarkalatos törvényeket megváltoztatni, és egy más választási törvénnyel - kb. 2 év - megtartani a választást. Ennyi idő alatt megszülethet egy új párt, vagy megújulhat egy régi, tisztábban lehet látni, meg tudják fogalmazni a saját programjukat azok, akik a hatalmat akarják, mert ha nem akarnák, nem indulnának érte harcba!
JAJMÁR
Tegnap voltak az Olgánál, a Botka is, meg a Szél Betti is. Az eszem azt mondja, amit eddig is, Botkának igaza van. A szívem pedig azt súgja, hajrá Szél Betti :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.