Stohl Andrásnak írt nyílt levelet Nagy Bandó András. Mint korábban mi is beszámoltunk róla, Stohl András egy interjúban a közéletről szólva kifejtette, hogy legszívesebben ordítana, de nem mer, mert tart a következményektől. Erre reagált a humorista a 24.hu-n megjelent írásában. „A legnagyobb baj, hogy ma, majdnem harminc évvel a szocializmusnak mondott átkos megszűnése után be kell szarnod attól, hogy kimondod a véleményed. Hogy féltened kell magadat és a környezeted, gondolom, a családodra gondolsz, a gyerekeidre” – írja Nagy Bandó. Szerinte egy olyan nagy színész, mint Stohl, magasról szarhat azokra, akik ma még politikusok, hatalmat gyakorló pöffeszkedők, holnap meg ugyanúgy eltűnnek a süllyesztőben, mint a miskolci rendőrkapitány. Emlékeztet arra, hogy Latabár Kálmán a legkeményebb 50-es években is fogta Rákosi képét, és körbehordozta a díszletszobában, azt mondogatva: „Hova akasszam?… Hova akasszam?”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Pegero: Ki a Bringás ?? Egy szőröstalpú lápi móc a Duna-deltából...Asszem a szomszédod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@quadrocopter: Nezdma', visszajott a bringas! es mindjart velemenye van!
Ha valaki, akkor Nagy-Bando mindig is kritizalta a ROSSZ rendszereket... A Kadar rendszerben is megmondta a magaet, es most sem tesz lakatot a szajara. Hat lehet is ra irigykedni... Keves embernek maradt meg a gerince ebben a szakmaban is...
Reviczky Gabortol hanyingerem lett... Csodalatos szinesznek tartottam - de uveggyongyert adta el a tehetseget... Igen, idosodik, nem hivjak talan annyit szerepelni, de gondolom, nem kenyerre kell neki a penz... A Pappa Pia cimu moslekban eladta a muveszetet egy piti szerepert... Stohl Bucira is ez var...
Reviczky meg felroja Alfoldinek, hogy minden muvebe beleviszi a politikat... Mintha nem errol szolna a muveszet... Az OSSZES muveszeti ag errol szol, ugyhogy Nagy-Bando is, Alfoldi is teszi a dolgat.
quadrocopter
@karma1: Primkó jószág, fejlődésre képtelen vegetáció!
Clavigo
@Pegero: Ki a Bringás ?? Egy szőröstalpú lápi móc a Duna-deltából...Asszem a szomszédod.
Eladott Ország
@Clavigo: Együtt jártak a Rogán Tonyó akadémiára, Pegero és Bringás és vizsgáztak le ki tud többet a Szovjetunióról.
alfahir.hu/amikor_rogan_vetelkedoket_szervezett_a_szovjetuniorol
karma1
@Pegero: Hanyadszor is tersz vissza ide? Idonkent megjelensz ezzel a nevvel es erdekes tartalmu hsz-eket irsz. Akkor jelentel meg eloszor - lehet, hogy oriasi pechedre? - mikor bringasnak forro lett a talaj errefele, es hasonlo dolgokat az o "stilusaban" valaszoltal meg. Ha nem te lennel bringas, - amit erosen ketlek - akkor te vagy az, aki rosszkor van rossz helyen, rosszat irva...:o))
Ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.